€ 95,58

Workshop - Financieel plan en Belastingen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Incubator

Oranjeboomstraat 198

4812EM Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Masterclass financieel plan en belastingen

"Ik besteed te weinig tijd aan mijn financiën en schuif dit het liefst zo ver mogelijk voor me uit". Een veelgehoorde uitspraak. Administratie is misschien niet leuk, maar zeer noodzakelijk. Het kost tijd, maar levert ook geld op. Bovendien is een gebrekkige administratie een regelmatig voorkomende oorzaak voor het mislukken van een onderneming. Jan Noort bespreekt in deze masterclass alle voor elke ondernemer belangrijke financiële documenten en onderwerpen: investeringsbegroting, financieringsplan, aanloopkosten, liquiditeitsprognose, break-even analyse, exploitatierekening, BTW plan en balans. Verder geeft hij in deze masterclass richtlijnen voor het bepalen van een goede verkoopprijs en een betrouwbare omzetschatting. Daarnaast geeft hij een aantal juridische - en belasting tips.

Trainer: Jan Noort (Edupreneur)

Jan Noort heeft als docent financieel management en als ondernemerscoach ruime ervaring in het onderwijs en het begeleiden van starters. Als auteur heeft hij verschillende boeken geschreven over financieel management voor MBO en HBO. Daardoor is hij de ideale trainer om de (startende) ondernemer te voorzien van de juiste adviezen bij het opstellen van het financiële plan.

Reviews:

“Fijne interactieve workshop met duidelijke uitleg op alle adhoc vragen. We kregen een prachtig excel-format als basis, om snel zelf mee aan de slag te gaan. Dankjewel!”

“Informatief, leerzaam, belangrijk te weten. Eigenlijk essentieel om te doen als je begint als ondernemer. Jan is helder, heeft veel kennis en geduld om alles goed uit te leggen.”

“Fijn dat exact de onderwerpen behandeld worden die je echt moet weten. Kan het goed uitleggen en daarnaast prettig om naar te luisteren. Ruime kennis van zaken.”

“Na de cursus kan ik mijn eigen cijfers eindelijk goed lezen/begrijpen.”


Programma:

09:00 Inloop met koffie of thee

09:30 Start workshop financieel plan (balans, exploitatie en break-even)

12:30 Lunch

13:15 Vervolg workshop financieel plan (liquiditeit, btw en vermogensvergelijking)

14:00 Afsluiting

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Incubator

Oranjeboomstraat 198

4812EM Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen