Workshop Flatlay Styling

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Zolder aan Zee

Zeestraat 76

2518 AD Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wil je shinen met mooie foto's op je Instagram, webshop of blog? Kom naar de Workshop Flatlay Styling die ik ga geven op 20 september in mijn workshopruimte in hartje Den Haag!

Tegenwoordig heb je online inspirerende foto's nodig om te laten zien wat je doet en wie je bent. Door het gebruik van eigen beeld ben je herkenbaar, onderscheidend en zorg je dat je het juiste publiek naar je toe trekt en je product verkoopt. Inspirerende en herkenbare foto's vallen meer op social media en zorgen voor meer interactie.


In de praktische Flatlay Styling workshop ga je, na een korte theorie en uitleg met voorbeelden, op een creatieve manier aan de slag met styling en het maken en fotograferen van verschillende soorten Flaylays.

Een Flatlay is een foto die van bovenaf genomen wordt van een mooie compositie met gestylde producten en/of props.De Flatlay is perfect om je producten op een unieke manier te laten zien of om een inspiratiebeeld neer te zetten.

In 3 uur leer je meer over o.a:

  • Het maken van diverse composities

  • Kleurgebruik
  • Stylen van producten

  • Gebruik van props

  • Foto tips & tricks ( er wordt niet uitgebreid ingegaan op camera technieken en instellingen, houd hier rekening mee als je je camera meenemeemt)

  • Fotobewerking & apps


Deze workshop is geschikt voor webshop / winkel eigenaars die hun producten mooi in beeld willen brengen, maar ook voor stylisten, Instagrammers en bloggers die inspiratiebeelden willen maken.

Je gaat naar huis met een berg inspiratie, een handout met tips en natuurlijk met mooie flatlay foto's die je kunt gebruiken voor je socials!


Er is stylingmateriaal aanwezig om mee te werken, maar neem ook zeker je eigen spullen mee om je foto's persoonlijker te maken.


Inbegrepen: handout, koffie, thee en lekkers

Meenemen: smartphone en/ of camera

Prijs: 99 euro inclusief btw

Let op! De ruimte bevind zich in een monumentaal pand op de 3e etage zonder lift.


Ik geef ook 1 op 1 workshops en teamuitjes. Kijk op mijn website voor meer info.


Reviews

Danielle van Door Daantje: "ik heb een workshop flatlay styling gevolgd om mooie foto's te leren maken voor de webshop die ik wil gaan openen. Ik vond de workshop super leuk en leerzaam! Ik ging naar huis met allemaal goede praktische tips, mijn eerste eigen flaylay foto's op m'n smartphone én vol met ideeën om thuis mee aan de slag te gaan."​

Sandra van Uffelen Visagie: "Wat een leuke, relaxte workshop "Flat Lay" bij Anuschka van Hipaholic. Je leert via opdrachten dat je al heel veel kunt doen gewoon met je eigen spullen en een leuke achtergrond. Je hebt er eigenlijk niet zo veel voor nodig maar je maar maakt heel snel zelf leuke flat lays voor website of social media."

​Anna Theresa van Webmastery: "Anuschka heeft ons in een paar uur laten zien hoe leuk het is om zelf aan de slag te gaan met deze vorm van fotografie waar je zoveel kanten mee op kunt. Zelfs als je maar vanaf één positie fotografeert. En hoe visueel ingesteld of creatief je ook bent, het is even een andere manier van denken en kijken."

​​​Joke Veldhuis: “De fotostyling workshop van Hipaholic laat je zien en ervaren dat iedereen creatief kan zijn. Het was leerzaam en leuk.
​Het werken met zoveel vrolijke, grappige en kleurige materialen was echt genieten. Kortom, een kadootje aan jezelf om meer inspiratie op te doen!”​


Anuschka Odau

Hipaholic


De workshopruimte in Den Haag


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Zolder aan Zee

Zeestraat 76

2518 AD Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen