€ 65

Workshop Flitsfotografie Dilbeek

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Kamera Express Dilbeek Superstore

344 Ninoofsesteenweg

1700 Dilbeek

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Workshop Flitsfotografie | Duur 3 uur | Kamera Express Dilbeek

Over dit evenement

Zoals bekend wordt fotograferen moeilijker op het moment dat de avond valt of we een slecht verlichte ruimte betreden. Wordt het donkerder, dan is de flitser een hulpmiddel, maar deze ‘verknoeit’ de sfeer vaak. Deze workshop is bedoeld om onder deze lastige omstandigheden zo mooi mogelijke foto’s te maken, met flitser, zowel buiten als binnen. Maar ook overdag bij voldoende licht kan de flitser ons helpen foto’s mooier te maken. Daarbij komen we wel vragen tegen zoals wat is synchronisatietijd, TTL, manueel, invulflits, flitsen op 1ste of 2de gordijn, flitsen met langzame synchronisatie (slow sync of “dragging the shutter”) enz.. Hoe vermijd ik te witte gezichten of te donkere achtergrond? Hoe stel ik mijn camera en flitser in.

Dit alles wordt duidelijk uitgelegd in een presentatie van deze technieken met fotovoorbeelden (waarvan u een beknopte hand-out krijgt) en vervolgens gaan we samen aan de slag om zo veel mogelijk van deze technieken in de praktijk te brengen. We kunnen werken met een reportageflitser geplaatst op de camera of de ingebouwde flitser van de camera. Er is een model aanwezig om de theorie direct te kunnen toepassen in de praktijk. Een uitgebreide cursus om u alles te leren over flitsfotografie.

Programma:

10:00 - 11:15 presentatie (met hand-out)

11:15 - 13:00 samen fotograferen binnen en buiten

Wat neemt u mee:

Camera en eventueel reportageflitser (goed opgeladen), zo mogelijk handleiding van Camera en flitser.

Voor wie is deze workshop:

Mensen die de basisbediening van de camera kennen (diafragma en sluitertijd) en meer willen leren over de mogelijkheden van de ingebouwde cameraflitser of een reportageflitser geplaatst op de camera.

Minimaal aantal personen: 6

Maximaal aantal personen: 10

Over de workshophouder:

Jan Torfs is een echte kenner op het gebied van fotografie. Na vele opleidingen en cursussen is hij al 20 jaar actief in het vak en weet hij op enthousiaste wijze zijn cursisten te motiveren en informeren. Een ervaren workshophouder bij wie kwaliteit voorop staat.

Kamera Express behoudt zich het recht om een workshop te annuleren en/of te verplaatsen tot 12 uur vóór de aanvangstijd op de workshopdag.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Kamera Express Dilbeek Superstore

344 Ninoofsesteenweg

1700 Dilbeek

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen