Gratis

Workshop Focusing: Wat zegt je gut-feeling?

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Landgoed Bleijendijk

Sint Michielsgestelseweg 22

Vught

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Voor wie?

De Focusing Workshop “Wat zegt je gut-feeling” is voor iedereen die meer wil weten van en over Focusing, een (nieuwe) ervaring wil opdoen met deze methodiek en zich op een vrijblijvende manier wil laten inspireren.

Door wie?

De workshop wordt gegeven in het kader van NIFS: Nederlands Initiatief van Focusing workshops September.

Dit initiatief was in 2016 een succes en herhalen we daarom dit jaar graag weer. Dat betekent dat er op diverse locaties in Nederland introductie-workshops Focusing worden gegeven door focustrainers en focusingbegeleiders. Deze professionals zijn aangesloten bij de Stichting Focusing Nederland.

Als een van de 3 initiatiefnemers van deze Focusing September - maand geeft Sonja Vlaar op 22 September een introductieworkshop Focusing in Vught, dit jaar over ONDERBUIKGEVOEL

Programma:

In de workshop van 22 september werken we met enkele methodieken van Focusing en voer je een innerlijk gesprek met jezelf.

Focusing is een wetenschappelijke onderbouwde methodiek die je helpt om de juiste afstand te vinden tot je gevoelens en je gedachten. Het is een manier om “scherp te stellen” hoe een gedachte of thema in je lichaam aanvoelt. Focusing helpt je om heel concreet en praktisch –stap voor stap– op een respectvolle manier het contact met je gevoelens aan te gaan.

In deze workshop gaan we in op het onderwerp “onderbuikgevoel/ gut-feeling”, een gevoel dat ontstaat nog voordat we in een gesprek onze mond opendoen. We ‘peilen’ dan onbewust of we onze gesprekspartner kunnen vertrouwen of niet. We leggen uit aan de hand van informatie en methodieken van Focusing en innovatieve inzichten uit de neurobiologie en neuro-chemie wat er dan on ons brein en in ons lichaam gebeurt.

Lees alvast meer over dit onderwerp in het blog via deze Link

Onder de Hooiberg

Mijn praktijkruimte bevindt zich onder een heuse hooiberg op het mooie particuliere landgoed Bleijendijk. Omdat daar maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is (het is allemaal wat klein en oud maar wel warm en sfeervol), raad ik je aan om snel te reserveren zodat je van een plekje bent verzekerd.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Toets in je navigatie het adres in zoals hier opgegeven (nummer 22), want anders kom je op de verkeerde ingang van het landgoed uit. Je kunt dan parkeren op het doodlopende landweggetje op 100 meter afstand van de hooiberg.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Landgoed Bleijendijk

Sint Michielsgestelseweg 22

Vught

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen