€ 34,99

Workshop Funding your Film 11 juli 2017

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Worldvisuals Film

Henri Polaklaan

12C

1018 Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Hoe moet ik mijn film financieren? Deze vraag krijgen wij vaak. Dit was voor ons dan ook dé reden om een workshop te starten waarin je, aan de hand van voorbeelden uit de praktijk, leert wat daar precies voor nodig is. Theoretische kennis en praktische tips worden afgewisseld met speelse opdrachten. Dit alles met als doel het financieringsproces juist voor filmmakers inzichtelijk te maken.

Uniek aan de workshop is het dubbele perspectief: binnen 2 uur tijd doorlopen we de belangrijkste stappen van het financieringstraject door de ogen van de producent, maar ook door die van de regisseur. Hierbij komen een aantal onderdelen specifiek aan bod:

1. projectplan
2. pitch
3. rolverdeling
4. financieringsmiddelen
5. (praktische) tools

Deze punten worden op een toegankelijke manier behandeld zodat ze ook direct toepasbaar zijn op jouw plan.

Aan het einde van de workshop vertrek je met een duidelijk beeld van het financieringstraject. Maar denk je dan: dit is niet voldoende. Zijn er zaken waar je meer over te weten wilt komen of heb je juist behoefte aan een individueel gesprek? Wij geven jullie de mogelijkheid om dit aan ons te communiceren zodat wij in de nabije toekomst nieuwe workshops kunnen aanbieden gericht op specifiekere thema’s.

Het uiteindelijke doel is FUNding: samenwerken aan financiële dingen die onnodig moeilijk lijken maar eigenlijk best leuk kunnen zijn!
De workshop is een intiatief van Worldvisuals Film (een internationaal georiënteerd productiehuis dat films en documentaires produceert met maatschappelijke thema’s) i.s.m. Stichting Point of View (De stichting wil belangrijke maatschappelijke kwesties in de samenleving aan de orde te stellen, verhelderen en het gesprek hierover onder een breed publiek op gang brengen).

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Worldvisuals Film

Henri Polaklaan

12C

1018 Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen