Gratis

Workshop Geuren en Emoties "Sint Special"

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Oilin

Einthovenlaan 14

7002 HG DOETINCHEM

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Uit de serie "Natuurlijk in Balans"met Oilin, de workshop GEUREN en EMOTIES! Deze zijn met elkaar verbonden, wil je zelf jouw regie bepalen?

Over dit evenement

Moe, kriebelig, verdrietig en kun je jouw rust niet vinden?

Vaak na een boswandeling krijg je al iets meer rust in je hoofd en van de geuren word je weer een beetje blij. Wat je dan ruikt is de essentie van de natuur met al zijn verschillende grassen, bladeren en bloemen.

Geuren brengen je direct terug bij een herinnering, een vakantie, lekker eten of je eerste vriendje. Misschien heb je het al eens ervaren, maar hier je geen controle over. Geuren waarschuwen ons en zorgen indirect voor voortplanting, ze dringen direct binnen in ons limbische brein en hier reageren wij weer op.


		Afbeelding van Workshop Geuren en Emoties "Sint Special"

Het mooie van geuren is dan ook dat we hiermee gedachtes en gevoelens kunnen beïnvloeden, denk maar aan de parfum industrie. Al eeuwenlang worden bloem blaadjes gebruikt voor een liefdevoller gevoel. Terwijl de geur van vers gebakken appeltaart met kaneel voor een warmte en geborgenheid gevoel kan zorgen.

Wil jij nu ook meer rust in je huis of werkplek, wil je vrolijker door het leven, meer zelf-liefde hebben en kunnen geven? Of wil je indirect de sfeer in huis, werk of bedrijf bepalen?

Samen zorgen we dan voor een glimlach op ons gezicht èn dus ook op die van een ander!


		Afbeelding van Workshop Geuren en Emoties "Sint Special"

Wat gaan we doen?

• Meditatie/ademhalingsoefening met Frankincense

• Korte introductie wat een essentiële olie is en waarom geuren zo belangrijk zijn

• Je leert zelf de Aroma handmassage techniek

• Wanneer gebruik je welke olie-geur

• Breng emoties in balans met essentiële oliën

• Maak je eigen parfum rolletje, met de “50 Shades of Essential Oils” (niet bij workshop-prijs inbegrepen en is afhankelijk van jouw olie keuze)

Voor slechts €22,- krijg je een inspirerende ochtend en deze bijdrage kun je voor aanvang van de workshop aan mij betalen, aanmelden via de groene REGISTREER knop is verplicht.

Graag tot ziens

Liefs Berlinda😘

P.S. De mogelijkheid tot het kopen van oliën is aanwezig.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Oilin

Einthovenlaan 14

7002 HG DOETINCHEM

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Berlinda Ocks-Hartelman van Oilin

Organisator van Workshop Geuren en Emoties "Sint Special"

De essentiële oliën worden al eeuwenlang gebruikt ter ondersteuning op fysiek-, mentaal-, spiritueel- en emotioneel gebied.

Ik ga je leren hoe je de olien kunt smeren, inhaleren en sommigen zelfs innemen, maar om weer helemaal in jouw kracht komen te staan is een stukje bewustwording van gezonde voeding, rust, stress, bewegen en toxische lading verminderen, ook een van de basis elementen.

Als je besluit om olien te kopen, krijg je mij erbij en ga ik je verder helpen om vertrouwd te raken met het gebruik van deze eeuwen oude oliën.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen