€ 136,99

Meerdere data

workshop - GEZIEN, GEHOORD en BEGREPEN

Venster Acties en details

€ 136,99

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Thuishuis

Newtonstraat 83

1446 VS Purmerend

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Kennismaken met de kwaliteiten en ook schaduwkanten van jouw innerlijke familie, zorgt voor een nieuwe kijk op jou en herkenning in de ander

Over dit evenement

LIEVE MENSEN

Hoe zou het voor je zijn om in verbinding met anderen meer te leren over jeZelf!Leren dat jij zelf kunt kiezen. Leren dat jij kunt kiezen hoe jij je Voelt. Iedere dag opnieuw, iedere 30 seconden kun je opnieuw kiezen. Hoe zou het voor je zijn om in kaart te brengen wat jij Wilt in het leven? Hoe zou het zijn om je Gedachtes te kennen zodat je ook deze bewust kunt denken of los kunt laten. Hoe zou het zijn om in je universele Weten te kunnen stappen? Wat een rust zou dat brengen.....

Wat kun je allemaal verwachten op deze dag:

-We gaan samen onze Innerlijke Families ontmoeten!Vier clusters aan eigenschappen (kwaliteiten en schaduwkanten). Je Innerlijke Meisje, je Innerlijke Jongetje, je Innerlijke Vrouw en je Innerlijke Man. Leer hoe je jouw Innerlijke Familie kan laten samenwerken zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Ervaar hoe het "Gezonde Huwelijk" en de "Spelende Kinderen" jou rust en harmonie brengen.

Vier uren waarin we in het ochtendblok als groep onze energie verbinden oa door middel van een ademhalingsoefening en een goede (grond)verbinding met de aarde.

-Begeleide visualisatie waarin je jouw Innerlijke meisje gaat ontmoeten. Of diegene wie jou iets te vertellen heeft.

Dan is er een pauze met een gezonde lunch en een stilte wandeling voor een frisse neus en nieuwe energie.

In het middagblok gaan we ‘spelen met de poppetjes’. Dan is er ook ruimte voor één of meerdere casussen om gezamenlijk uit te werken. Wie wil er wat inbrengen? Dit uitwerken kunnen we doen door middel van een Innerlijke Familie opstelling en kan er gebruik gemaakt worden van de andere groepsleden wie jouw Innerlijke Familieleden kunnen representeren. Mits die persoon dat prettig vindt vanzelfsprekend. Als een casus wordt uitgewerkt van één van de groepsleden dan is dat tevens leerzaam voor de overige groepsleden. Dus wees niet ongerust als jouw verhaal niet aan bod zou komen.

Afhankelijk van de tijd vind ik het ook fijn om een pijn- en gelukspunt te tekenen of schilderen.

Na afloop geef ik je een Verleden-Heden-Toekomst tarot legging kado, zodat je met een voldaan gevoel afscheid kunt nemen.

Deze workshop zal ca 6.5 uren duren:van 10.00 tot 16.30 uur10.00 – 12.00 uur ochtendblok12.00 – 13.30 uur vegan lunch en stilte wandeling13.30 – 15.30 uur middagblok15.30 – 16.30 uur afscheid en tarot

En als extra kado mag je bij binnenkomst een lot met een nummer trekken. Aan het einde van de dag maak ik het winnende nummer bekend. De winnaar ontvangt een gratis Access Bars behandeling.

Zaterdag - 6 februari 2021, 24 april 2021, 5 juni 2021, 21 augustus 2021, 30 oktober 2021, 11 december 2021.

Het is het fijnst om in een kleine groep te werken met maximaal 6 tot 8 personen.

Wil je erbij zijn?De kosten bedragen €125,00 ex BTW per persoon.(inclusief lunch, tarotlegging en winkans op een gratis Access Barsbehandeling)Je kunt je aanmelden via een contactformulier op mn website of via mail info@eigenwegdoelbewust.nl. 

Locatie van de workshop is in mijn eigen praktijk Het Thuishuis in Purmerend aan de Newtonstraat 83 (verdieping).

TIP: Het is fijn om een trui of vest mee te nemen en een paar fijne sokken of sloffen. Ik vind het belangrijk dat jij je thuisvoelt!  Tussen de middag hebben we een wandeling, fijn om gemakkelijke schoenen te dragen. Misschien vind je het handig om je eigen journal/notebook mee te nemen.

Delen met vrienden

Locatie

Het Thuishuis

Newtonstraat 83

1446 VS Purmerend

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen refunds

{ _('Organizer Image')}

Organisator Martine Hamstra ism EigenWegDoelBewust

Organisator van workshop - GEZIEN, GEHOORD en BEGREPEN

Mijn eigen bedrijf heeft de naam: Eigen Weg Doel Bewust.

Ik volg mijn Eigen Weg en ik ben daarin Bewust van mijn Doel.

Mijn purpose is om jou je Waarde te laten (h)erkennen en te (gaan) leven in een Bewust Zijn. Mijn missie is om wereldwijd de onderdrukking van de vrouw, de mens, te dempen. Vanuit mijn hart wens ik het jou toe dat jij met een goed gevoel over jezelf in je leven mag staan. Ik zal daar mijn bijdrage aan leveren.

Eens per maand geef ik een uur gratis kennis weg vanuit Het Thuishuis in Purmerend. One Hour Workshop - gratis - GEZIEN, GEHOORD en BEGREPEN. Met regelmaat verzorg ik een volledig verzorgde dagtraining vanuit Het Thuishuis in Purmerend GEZIEN, GEHOORD en BEGREPEN.

Voel je welkom, want dat ben je!

Warme groet,
Martine Hamstra

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen