Workshop “Haal meer uit je interne audits!”
Gratis
Workshop “Haal meer uit je interne audits!”

Workshop “Haal meer uit je interne audits!”

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

Floralis

Floralisplein 69

2161 HX Lisse

Netherlands

Bekijk kaart

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op 3 november 2016 organiseert Qooling in samenwerking met ProcesDOEN de Workshop “Haal meer uit de interne audits”. In de blog: “Haal meer uit de interne audits!” kon je al lezen dat interne audits vaak onnodige afwijkingen geven binnen kwaliteitssystemen. Dat kan uiteraard anders!

Tijdens de workshop nemen we je mee in het thema “Interne Audit”. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en interactie met andere kwaliteitscoördinatoren gaan we in op succesfactoren. 


Over Qooling
Qooling ondersteunt bedrijven bij het voldoen aan alle geldende kwaliteits- en veiligheidsnormen. De oplossing biedt een gebruikersvriendelijke interface waarmee met een paar klikken bruikbare overzichten kunnen worden samengesteld vanuit diverse datastromen. Meer lees je uiteraard op: www.qooling.com


Over ProcesDOEN
Goed beheerde en geïntegreerde kwaliteitssystemen helpen organisaties met het leveren van betrouwbare en continue kwaliteit naar klanten en stakeholders. Kwaliteitssystemen hebben een directe link met het thema procesmanagement. Het omzetten van procesdenken naar realiteit is voor veel leidinggevenden een continue uitdaging. Met inzicht, overzicht en praktische workshops helpt Emiel Kort organisaties verder vooruit. Van procesdenken naar ProcesDOEN!


Programma:
14:00 – 14:15  Inloop en ontvangst
14:30 – 16:00 Features Qooling & Workshop
16:30 – 17:00 Afsluiting en na afloop een borrel


Inschrijven
Deze workshop wordt kosteloos aangeboden door Qooling en ProcesDOEN. Inschrijven kan eenvoudig via de button aan de rechter zijkant. Er is maximaal plaats voor 20 deelnemers. 


Locatie & Parkeren
Deze masterclass wordt gehouden op onderstaande locatie. Parkeren kan op het openbare parkeerterrein achter het gebouw.

Floralis
Floralisplein 69
2161HX Lisse

 

Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

Floralis

Floralisplein 69

2161 HX Lisse

Netherlands

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen