Gratis

Workshop: hoe sluit je de kloof tussen people, planet en profit?

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Qurrent Nederland B.V.

17 Willem Fenengastraat

1096 BL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Kraft Foods wilde Unilever overnemen. Deze fusie had de unieke duurzaamheidsstrategie van Unilever in gevaar kunnen brengen. De overname ging gelukkig niet door en Unilever kan verder haar weg timmeren aan een duurzame toekomst.

Veel Vrienden van Nudge kennen deze uitdaging: hoe sluit je de kloof tussen People, Planet en Profit? Hoe zorg je ervoor dat de MVO-strategie niet alleen op papier maar juist in de organisatie leeft?

Met Business Gaming zorgen organisaties ervoor dat de 3P's elkaar versterken en dat er draagvlak wordt gecreëerd bij de werknemers.

Wilt u korte termijn verbeteracties, duurzaam in uw organisatie verankeren?
Business Gaming helpt organisaties de meest onderbenutte bron in het bedrijfsleven aanboren: het enthousiasme, de passie en de creativiteit van de eigen medewerkers. Het is een manier om uw organisatie te organiseren zodat iedereen zich focust op het verbeteren van het resultaat van de organisatie. En het is nog leuk ook!

Doelstellingen en verantwoordelijkheden van medewerkers worden direct gerelateerd aan het succes van de organisatie. Daardoor leren medewerkers wat zij kunnen doen om het resultaat van de organisatie te beïnvloeden, zowel individueel en als team. Geen lange implementatie trajecten, maar direct aan de slag en met de eerste resultaten al na 3 maanden.

Programma
13:00 - 13:15 Inloop
13:15 - 13:45 Wat is Business Gaming
13:45 - 14:30 Playing a Business Game
16:30 - 17:00 Delen van learnings en afronding

17:00 - 18:00 Samen borrelen

Voor wie is de workshop?
Organisaties krijgen de meeste waarde uit deze workshop als er minimaal 2 personen aanschuiven, waarbij de ene een MVO-rol heeft en de andere een commerciële functie. Exclusief voor Vrienden van Nudge.

Wie geeft de Vrienden-voor-Vrienden workshop?

Vriend van Nudge OpenBook.Works past BusinessGaming toe voor organisatie die hun resultaten direct en duurzaam willen verbeteren. Deze manier van samenwerken stimuleert het ondernemerschap. Door de eenvoudige structuur en het heldere doel wil, kan en durft iedereen zijn eigen bijdrage te leveren. De creatieve geest van alle medewerkers samen zorgen ervoor dat organisatiedoelstellingen op een duurzame manier worden behaald.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Qurrent Nederland B.V.

17 Willem Fenengastraat

1096 BL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen