€ 37

Workshop - ‘Hoe start ik mijn eigen horecazaak?'

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Incubator

Oranjeboomstraat 198

4812EM Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Workshop ‘Hoe start ik mijn eigen horecazaak?

Een mooie zaak starten, heerlijke gerechten bereiden, een mooie wijnkaart en elke dag vol met tevreden gasten. Dat is het ideaal beeld van veel horecastarters, maar wat is de werkelijkheid als u begint? Aanvragen van veel vergunningen, lastige wettelijke bepalingen, makelaars met verschillende locaties, financieringsproblemen, leveranciersafspraken, medewerkers vinden, bezwaarschriften van buren die geen horecabedrijf naast zich willen hebben, reclame maken, lastige contracten met de brouwerij ect. Er komt heel wat op u af als startende horecaondernemer. U ziet daar misschien wel heel erg tegen op, want u wil eigenlijk gewoon gezellig uw gasten verwennen. Investeer dan in deze workshop, in deze dag en vooral in uw zelf. In deze workshop neem ik u stap voor stap mee door uw ondernemersplan om zo beter geïnformeerd te kunnen starten met uw horecabedrijf.

Het programma

De workshop bestaat uit één dag en bevat veel informatie, waardoor u in ieder geval al eens gehoord heeft van de meeste onderwerpen. Het is voornamelijk de zakelijke kant van uw bedrijf. En bevat informatie over:

  • vergunningen,
  • bestemmingsplan
  • verzekeringen
  • personeelsbeleid
  • marketing
  • rechtsvormen
  • wettelijke eisen
  • contracten
  • financiën

En het bevat ook hele praktische tips zoals hoe u meer kunt verdienen door een goede menukaart. Dit alles is dan zo te gebruiken in uw eigen ondernemersplan. En aan het eind krijgt u een werkboek mee met nog meer informatie.

Met een workshop in het teken van 'horeca' wordt er uiteraard gezorgd voor een heerlijke middagmaaltijd met een koffie en/of thee.


Trainer

De trainer is Petra Venekamp, zij geeft horecabedrijven en overheden adviezen op gebied van horeca, bedrijfsvoering, social media en wet- en regelgeving. Zij werkt al sinds jaar en dag in de gastvrijheidsector en kent de operationele klappen van de zweep. Door haar langdurige werkervaring bij de brancheorganisatie voor de horeca – Koninklijke Horeca Nederland- is zij ook bekend met overheden, instellingen en bijbehorende wet- en regelgeving.


Business Coach Breda

Business Coach Breda is de organisator van meerdere workshops voor beginnend ondernemend Breda. Indien u meer wilt weten over ons of over deze workshop, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen via de volgende gegevens:

Mailadres: info@businesscoachbreda.nl

Tel.nr.: 076 529 80 80

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Incubator

Oranjeboomstraat 198

4812EM Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen