€ 45,24

Workshop - Hoe start ik mijn eigen horecazaak?

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Incubator

Oranjeboomstraat 198

4812EM Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Een mooie zaak starten, heerlijke gerechten bereiden, een mooie wijnkaart en elke dag vol met tevreden gasten. Dat is het ideaal beeld van veel horecastarters, maar wat is de werkelijkheid als u begint? Aanvragen van veel vergunningen, lastige wettelijke bepalingen, makelaars met verschillende locaties, financieringsproblemen, leveranciersafspraken, medewerkers vinden, bezwaarschriften van buren die geen horecabedrijf naast zich willen hebben, reclame maken, lastige contracten met de brouwerij ect. Er komt heel wat op u af als startende horecaondernemer. U ziet daar misschien wel heel erg tegen op, want u wil eigenlijk gewoon gezellig uw gasten verwennen. Investeer dan in deze workshop, in deze dag en vooral in uw zelf. In deze workshop nemen we u stap voor stap mee door uw ondernemersplan om zo beter geïnformeerd te kunnen starten met uw horecabedrijf.


Het programma

De workshop bestaat uit 1 dag en bevat veel informatie, waardoor u in ieder geval al eens gehoord heeft van de meeste onderwerpen. Het is voornamelijk de zakelijke kant van uw bedrijf. En bevat informatie over:

* vergunningen,

* bestemmingsplan

* verzekeringen

* personeelsbeleid

* marketing

* rechtsvormen

* wettelijke eisen

* contracten

* financiën

* inclusief netwerklunch

Het bevat ook hele praktische tips en praktijkervaring en zo voorkomt u hopelijk veel valkuilen. Dit alles is dan ook zo te gebruiken in uw eigen ondernemersplan. Aan het eind van de workshop krijgt u de presentatie en een werkboek mee met nog meer informatie.


Trainer

De trainer is Petra Venekamp. Petra is eigenaar van ConcreetAdvies en geeft horecabedrijven en overheden adviezen op gebied van horeca, bedrijfsvoering, social media en wet- en regelgeving. Zij werkt al sinds jaar en dag in de gastvrijheidsector en kent de operationele klappen van de zweep. Daarnaast is ze door haar langdurige werkervaring bij de brancheorganisatie voor de horeca – Koninklijke Horeca Nederland- ook bekend met overheden, instellingen en de bijbehorende wet- en regelgeving.

Deelnemers aan eerdere workshops gaven aan dat vooral de praktische toepassing en de vele praktijk voorbeelden hun veel informatie hebben gegeven en hun beter hebben voorbereid op hun start.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Incubator

Oranjeboomstraat 198

4812EM Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen