Gratis

Workshop Hoe zit het met jouw 'ouwe sok'?

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Living Projects

Moskesbaan 8

4823 AH Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Heb jij je pensioen goed geregeld? En wat betekent het nieuwe pensioenakkoord voor jou?

Over dit evenement

Hoe zit het met jouw ouwe sok? Heb jij je pensioen goed geregeld? Tijdens deze interactieve en persoonlijke workshop en presentatie over het pensioen-akkoord kun je gericht alle informatie ophalen die voor jou als ondernemer van toepassing is. Herken je dit: goed geregeld voor je medewerkers, maar heb je ook aan jezelf gedacht? Is de waarde van jouw onderneming, inkomsten uit huuropbrengsten of een oude sok jouw oudedagsvoorziening? Of blijft het bij de telkens terugkerende gedachte ‘dat regel ik nog wel’? En voor je het weet ben je weer een jaar verder…..

Deze workshop wordt gegeven door:

Alfred van den Dobbelsteen en Marcel Gosens. Alfred is eigenaar van Pensioen-Coaching, een bureau dat zowel voor werkgever, ondernemer als werknemer zorgt voor maatwerk pensioen-oplossingen. Marcel Gosens is eigenaar van Gosens accountancy en administraties. Gosens is dé sparringspartner voor ondernemers, met name op het gebied van accountancy, administratie en fiscale aangiften.

Gezamenlijk hebben Alfred en Marcel bakken met kennis en ervaring om al jouw pensioenvragen te kunnen beantwoorden. Maar iedere situatie is uniek en heeft de juiste aandacht nodig. Er is daarom een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan!

Locatie

De workshop vindt plaats bij Living Projects in Breda, het bedrijf van een van onze mentoren. Er is hier voldoende (gratis) parkeerruimte beschikbaar en ook met OV is de locatie goed te bereiken (op loopafstand van NS-station Breda Prinsenbeek).

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Living Projects

Moskesbaan 8

4823 AH Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen