€ 30,25

Workshop Ik en mijn bedrijf

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Coachweb

Frontstraat 4B

5405 AK Uden

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Een eigen bedrijf, het mooiste wat er is!

Over dit evenement

Een eigen bedrijf, het mooiste wat er is!

Waarschijnlijk ben je begonnen met ondernemen omdat je het leuk leek om zelf beslissingen te kunnen nemen. Je wilde je vrij voelen om je eigen werkzaamheden te bepalen en in te delen. Vakantie vieren wanneer jij het zou willen.

Echter, je ervaart niet meer die vrijheid die je juist verlangde want de administratie moet nog gedaan worden, het werk voor de klant moet nog afgemaakt worden en je moet eigenlijk nog nadenken over wat je voor nieuw zaken gaat aanbieden aan je klanten. Er wordt namelijk verteld dat “innovatie” belangrijk is voor de continuïteit van je bedrijf. Misschien voeren je medewerkers het werk niet precies zo uit als jij wilt maar vind je het moeilijk om dat te bespreken.

Hoe zou het zijn als je meer tijd hebt voor je familie en vrienden? Dat je rust uitstraalt op je werk en toekomst aan zaken die je bedrijf verder kunnen ontwikkelen?

Tijdens de workshop krijg je daarvoor handvatten die je direct kunt toepassen in je eigen bedrijf. Je krijgt inzicht in hoe je makkelijker kunt werken AAN je bedrijf. Je leert werken met de BOL-methode, Beslissen (welk doel) – Ondernemen (actie op persoonlijk en zakelijk vlak) – Leven (genieten). Daarnaast krijg je inzicht in wat de waarde van de training “Ik en mijn bedrijf” jou op kan leven voor jou persoonlijk én voor je bedrijf.

Eric Bolwerk zorgt ervoor dat jij als ondernemer inzichten krijgt waarmee je morgen aan de slag kunt om jouw onderneming succesvol te maken. Eric is een ondernemer in hart en nieren en hielp al veel ondernemers op weg naar succes. Met resultaat. Nieuwsgierig wat hij voor jouw kan betekenen. zorg dat je erbij bent zodat jij al jouw ondernemersvragen kunt stellen.

*Tijdens kennissessies, trainingen, events en workshops kunnen er video- en foto opnames gemaakt worden, bij aanschaf van het ticket ga je er mee akkoord dat deze beelden door Coachweb voor commerciele doeleinden gebruikt mogen worden.

*bij aanschaf van een ticket geef je toestemming voor het ontvangen van Coachwebmailing.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Coachweb

Frontstraat 4B

5405 AK Uden

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen