€ 53,62

WORKSHOP IKIGAI: EEN CARRIÈRE VOL GELUK, SUCCES EN ZINGEVING

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Binnenkant 24

24 Binnenkant

1011 AX Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Geluk en werk, het lijkt soms een lastige combinatie. We kennen allemaal wel die periode in je leven dat je even vastzit. Je haalt geen ener

Over dit evenement

Ben jij op zoek naar meer voldoening in je werk of wil je weten wat nou écht bij jou past? Schrijf je dan in voor onze Ikigai workshop en ontdek wat jou gelukkig maakt! De workshop (inclusief borrel) levert je het volgende op:

✓ Je krijgt inzicht in je passies, roepingen en jouw persoonlijke missie;

✓ Je wisselt ervaringen met like-minded young professionals;

✓ Je weet hoe je meer werkgeluk kunt ervaren;

✓ Je weet aan het eind het eind van de workshop welke volgende stappen je kunt zetten om je doelstellingen te bereiken.

WAT MAAKT JOU GELUKKIG IN JE WERK?

Geluk en werk, het lijkt soms een lastige combinatie. We kennen allemaal wel die periode in je leven dat je even vastzit. Je haalt geen energie uit je werk en daardoor loopt alles een beetje spaak. Het vinden van werk dat écht bij je past blijkt nog niet zo makkelijk te zijn.

Volgens de Japanse levensfilosofie kun je meer inzicht in je werkgeluk krijgen door het vormen van jouw persoonlijke Ikigai: ‘jouw reden van zijn’, een reden om op te staan in de ochtend. Bij het vormen van je Ikigai ga je op zoek naar je passies, talenten, roepingen en je persoonlijke missie. Door werkgeluk vanuit deze verschillende invalshoeken te benaderen kun je scherper krijgen wat je zou moeten doen om meer voldoening uit je werkleven te kunnen halen.

WANNEER IS DEZE WORKSHOP IETS VOOR JOU?

Deze workshop is voor young professionals die op zoek zijn naar meer werkgeluk. Krijg je geen energie meer van je huidige functie, mis je zingeving of wil je je passie herontdekken? Weet je nog niet precies wat je wilt of wil je je op een gerichtere manier verder ontwikkelen? Of wil je je gewoon gericht verder ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

RESULTAAT

Tijdens deze training krijg je een helder inzicht van de verschillende componenten die jouw werkgeluk definiëren en wat er ontbreekt aan je huidige baan. Hieruit bepalen we wat er nodig is om je werkgeluk te vergroten en waar mogelijke oplossingsrichtingen liggen.

Aan het eind van de dag heb je een inzicht in wat jouw mogelijke volgende stappen zijn. Dit kunnen concrete stappen zijn om een nieuw carrièrepad in te slaan, maar het is ook mogelijk dat je bijvoorbeeld besluit om met je persoonlijke effectiviteit of mindset aan de slag te gaan. Hoe dan ook, je gaat actief aan de slag om meer werkgeluk te realiseren!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Binnenkant 24

24 Binnenkant

1011 AX Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen