Gratis

Meerdere data

Workshop ikigai Hoe je een carrière creëert die echt bij je past

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Gratis Ikigai Workshop* | Your Next Move

Over dit evenement

Hoe zien jouw carrièreplannen eruit voor het komende jaar? Als je ze al had is de kans groot dat ze zijn veranderd. Misschien zijn je plannen uitgesteld, juist in een stroomversnelling gekomen, of misschien zijn ze helemaal van de baan. Hoe dan ook, de realiteit is dat we ons moeten aanpassen naar de huidige situatie. De manier waarop we met elkaar samenleven is compleet veranderd, niet alleen in onze vrije tijd maar ook in de manier waarop we met elkaar werken. Hoe verandert jouw werk en wat voor impact gaat dit hebben? En nog belangrijker: hoe zorg jij ervoor dat je jezelf proactief opstelt? Hoe blijf je in deze tijd optimistisch werken aan een mooie betekenisvolle carrière? Volg onze ikigai workshop en zorg ervoor dat dit het jaar is waarin je een carrière creëert die ècht bij jou past!

Wat ons betreft is het creëren van een betekenisvolle carrière niet veranderd. Net als voorheen gaat het om het in kaart brengen van de verschillende puzzelstukjes die voor jou belangrijk zijn in je werk, om ze vervolgens aan elkaar te verbinden. Dit is precies wat we doen tijdens onze ikigai workshop. We hebben onze ikigai workshop volledig online beschikbaar gemaakt om ook in deze tijden te kunnen bijdragen aan het creëren van betekenisvolle carrières. VOOR WIE?

We richten ons nog steeds op young professionals die toe zijn aan verandering in hun werk. Herken je jezelf in een of meerdere van de volgende vragen:

- Je wilt erachter komen wat jou motiveert en hoe werkgeluk er voor jou uitziet;

- Je zoekt meer betekenis in je werk;

- Je wilt weten hoe je jouw passie, persoonlijke missie en roeping in kaart brengt;

- En je wilt weten hoe je dit alles samenbrengt in een carrière die volledig bij jou past?

OPZET

Plenaire theorie Ikigai 


Je krijgt de handvaten die je nodig hebt om in de toekomst aan de slag te gaan met jouw ikigai.

Break outs

In diverse opdrachten gaan we aan de slag met een eerste opzet maken van jouw ikigai. Je leert wat voor oefeningen en opdrachten je kunt doen om je ikigai vorm te geven.

Next moves & accountability 


In het laatste onderdeel brengen we vervolgstappen in kaart en bedenken we een manier om jezelf accountable te houden. REACTIES

" Bedankt! Dank voor de veiligheid die gecreëerd werd, ook in de break-out rooms en datgene wat ik heb mogen leren deze avond plus handvatten voor de vervolgstappen die ik kan zetten."

"Fijne interactieve workshop met mooie vragen om je ikigai in kaart te brengen. Leuke moderator! Al met al de meest professionele zoommeeting die ik tot nu toe heb gehad in coronatijd en dat zijn er heel wat!"

"Nieuwe inzichten gekregen. Interessante trigger om dieper na te denken."

"Jullie zijn lekker bezig! Het was nieuw voor me, maar ik heb toch kennis kunnen opdoen en delen! Misschien is een mastermind groep interessant in het vervolgtraject"

"Betrokken coaches die ook in de breakouts begeleiden. Kritische vragen die je aan het denken zetten."

"Leuke workshop! Vooral de verschillende invalshoeken die worden aangereikt, ook door de feedback van andere deelnemers. Veel nieuwe inzichten opgedaan! "

Let op:

*Je kunt de deelname kosteloos annuleren tot 24 uur voorafgaand aan de bijeenkomst. Bij No Show of afzegging binnen deze termijn, brengen wij €50 in rekening. Je ontvangt voorafgaand aan de workshop 2 herinneringsmails. 

Delen met vrienden

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen