€ 6,20 – € 27,41

Meerdere data

Workshop ikigai Hoe je een carrière creërt die echt bij je past

Venster Acties en details

Vanaf € 6,20
€ 6,20 – € 27,41

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Gratis Ikigai Workshop* | Your Next Move

Over dit evenement

Hoe zien jouw carrièreplannen eruit voor het komende jaar? Als je ze al had is de kans groot dat ze zijn veranderd. Misschien zijn je plannen uitgesteld, juist in een stroomversnelling gekomen, of misschien zijn ze helemaal van de baan. Hoe dan ook, de realiteit is dat we ons moeten aanpassen naar de huidige situatie. De manier waarop we met elkaar samenleven is compleet veranderd, niet alleen in onze vrije tijd maar ook in de manier waarop we met elkaar werken. Hoe verandert jouw werk en wat voor impact gaat dit hebben? En nog belangrijker: hoe zorg jij ervoor dat je jezelf proactief opstelt? Hoe blijf je in deze tijd optimistisch werken aan een mooie betekenisvolle carrière? Volg onze ikigai workshop en zorg ervoor dat dit het jaar is waarin je een carrière creëert die ècht bij jou past!

Wat ons betreft is het creëren van een betekenisvolle carrière niet veranderd. Net als voorheen gaat het om het in kaart brengen van de verschillende puzzelstukjes die voor jou belangrijk zijn in je werk, om ze vervolgens aan elkaar te verbinden. Dit is precies wat we doen tijdens onze ikigai workshop. We hebben onze ikigai workshop volledig online beschikbaar gemaakt om ook in deze tijden te kunnen bijdragen aan het creëren van betekenisvolle carrières. 
		Afbeelding van Workshop ikigai  Hoe je een carrière creërt die echt bij je past

VOOR WIE?

We richten ons nog steeds op young professionals die toe zijn aan verandering in hun werk. Herken je jezelf in een of meerdere van de volgende vragen:

- Je wilt erachter komen wat jou motiveert en hoe werkgeluk er voor jou uitziet;

- Je zoekt meer betekenis in je werk;

- Je wilt weten hoe je jouw passie, persoonlijke missie en roeping in kaart brengt;

- En je wilt weten hoe je dit alles samenbrengt in een carrière die volledig bij jou past?

REACTIES

" Bedankt! Dank voor de veiligheid die gecreëerd werd, ook in de break-out rooms en datgene wat ik heb mogen leren deze avond plus handvatten voor de vervolgstappen die ik kan zetten."

"Fijne interactieve workshop met mooie vragen om je ikigai in kaart te brengen. Leuke moderator! Al met al de meest professionele zoommeeting die ik tot nu toe heb gehad in coronatijd en dat zijn er heel wat!"

"Nieuwe inzichten gekregen. Interessante trigger om dieper na te denken."

"Jullie zijn lekker bezig! Het was nieuw voor me, maar ik heb toch kennis kunnen opdoen en delen! Misschien is een mastermind groep interessant in het vervolgtraject"

"Betrokken coaches die ook in de breakouts begeleiden. Kritische vragen die je aan het denken zetten."

"Leuke workshop! Vooral de verschillende invalshoeken die worden aangereikt, ook door de feedback van andere deelnemers. Veel nieuwe inzichten opgedaan! "

Let op:

*Je kunt de deelname kosteloos annuleren tot 24 uur voorafgaand aan de bijeenkomst.


		Afbeelding van Workshop ikigai  Hoe je een carrière creërt die echt bij je past

Door: David Arrindell

Ik geloof dat we de wereld een stukje mooier maken als we allemaal iets doen waar we plezier en betekenis in vinden, en als we ons potentieel maximaal kunnen benutten. Mijn missie als ondernemer, trainer en coach is om mensen te inspireren echt te gaan voor datgene waar zij zo enthousiast van worden. In deze masterclass gaan we daarnaar opzoek! Mijn coaching kenmerkt zich als persoonlijk, resultaatgericht, praktisch en vanuit een positieve energie. Ik geloof dat vrijwel alles mogelijk is en tegelijkertijd dat je moet kunnen genieten van dat wat er al is. Ik zoek daarom in mijn coaching altijd naar de balans tussen het effectiever inzetten van jezelf en daarnaast jezelf en de wereld om je heen meer lief te hebben zoals die is. Ik zie je graag in deze inspirerende masterclass!

Delen met vrienden

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen