Workshop “In between jobs? The power is NOW!”

Venster Acties

Registraties zijn gesloten

U kunt zich niet meer aanmelden voor deze workshop.

Workshop “In between jobs? The power is NOW!”

In Between Café IJsselstein is een onafhankelijke vrijwilligersorganisatie. Maandelijks organiseren wij workshops en netwerkbijeenkomsten.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Online

Over dit evenement

Afbeelding van Workshop “In between jobs? The power is NOW!”

Je bent ontslagen, arbeidsongeschikt verklaart of hebt ontslag genomen. Het zijn zomaar wat dingen waardoor je misschien op dit moment thuis zit, zonder baan. Gewild of ongewild.

Wanneer je naar je CV kijkt sprankelt jouw werkervaring er van af. Echter wanneer je door de vacatures scrolt, kruipt er een gevoel naar boven met de vraag óf je eigenlijk een soortgelijke functie als jouw laatste baan wel ambieert.

Ineens weet je het niet meer. Heb je wel het juiste vak gestudeerd? Wordt het niet eens tijd voor een carrièreswitch? Kloppen die competenties op jouw CV eigenlijk wel? Ben je te laag geschoold…of te hoog? Na een paar afwijzingen krijg je een knoop in je buik…

Stel dat je terug zou kunnen naar je oude werkgever. Zou je dat dan doen? Als het antwoord “Nee” is, dan is deze workshop interessant voor jou!

Sandra vertelt: “Er zijn altijd wel emoties gepaard met ontslag. Die emoties zeggen veel over jou (en wat minder over wat gebeurd is). Geen baan hebben, betekent dat je vrij bent om de ruimte én tijd te nemen om je persoonlijkheid beter te ontwikkelen. Door hiermee bewust aan de slag te gaan, zorg je dat je beter gaat voelen en positiever naar de toekomst kunt kijken. Er komt een andere energie, die ook weer andere mogelijkheden biedt.”

Grijp die kans op verandering en doe mee!

In een uur krijg je inzichten en krijg je opdrachten mee, waarna je zelf of met een buddy aan de slag kunt. Zo ontdek je wat er achter jouw “Nee!” zit, heb je jouw competenties en kwaliteiten helder(der) in beeld en is er een verandering in gang gezet. Hierdoor wordt je je veel bewuster van jouw gedachten en gedrag.

Deze kennis is waardevol voor de rest van jouw loopbaan.

Over de spreekster

Afbeelding van Workshop “In between jobs? The power is NOW!”

Sandra Slager is begeleider in persoonlijke ontwikkeling en groei. Ze staat voor kracht!

Als professioneel coach met veel werk- en levenservaring begeleidt ze mensen die het overzicht even over hun leven kwijt zijn. Bijvoorbeeld bij een burn-out.

Na haar begeleiding zitten ze veel lekkerder in hun vel, kennen ze hun valkuilen en pakken ze het leven op een véél effectievere manier weer op. De kracht zit ‘m in het pijnpunt aanraken én opruimen.

Meer info op de website en LinkedIn:

https://www.sandraslager.nl/

https://www.linkedin.com/in/sandraslager/

Aanmelden:

In verband met de corona-maatregelen vindt onze bijeenkomst geheel online plaats middels een Zoom-meeting. Ook deze keer vragen wij weer om je vooraf aan te melden. Na inschrijving ontvang je enige dagen voor de workshop een uitnodiging met daarin de link naar de Zoom-meeting.

Nog enkele tips:

1. Neem je deel met een telefoon, tablet of ipad: Bij het verbinding maken wordt standaard als naam het merk en model van de telefoon ingevuld. Wijzig dit in de naam die je in het dagelijks leven ook gebruikt.

2. Zet je camera aan. Voor de workshopgever is het veel leuker om de gezichten van de deelnemers te kunnen zien.

Meer informatie over In Between Café: www.inbetweencafe.nl