Workshop Indigo Preventie: Ontspanningstechnieken

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bibliotheek Nieuw Waldeck

141 Rossinilaan

2551 MR Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Leer hoe je kan ontspannen in bibliotheek Nieuw Waldeck.

Over dit evenement

In een tijd waar iedereen gericht is op fysieke gezondheid mag de mentale gezondheid niet onderbelicht blijven. Tijdens deze workshop krijgt u antwoord op de vraag; Hoe kan ik mezelf beter ontspannen?

In deze roerige tijd kan het zomaar gebeuren dat de spanning zich, bewust en onbewust, ophoopt in het lichaam. Tijdens deze workshop leer je wat het effect is van spanning en ontspanning op je lichaam, hoe je dit kan herkennen en gaan we oefenen je met technieken om spanning te verminderen en te voorkomen. Doe je mee?

Datum en tijd

Vrijdag 23 oktober, aanvang 09.30 uur

Reserveren

Reserveren is verplicht.

Bibliotheek Den Haag organiseert weer verschillende activiteiten in de bibliotheken. Uw veiligheid is belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat u 1,5 meter afstand kunt houden, en treffen aanvullende hygiëne- en beschermingsmaatregelen. Het is verplicht om te reserveren, omdat een beperkt aantal mensen tegelijk in de bibliotheek kan zijn.

Bij binnenkomst zullen wij informeren naar uw gezondheid. Bent u verkouden, heeft u keelpijn of koorts? Blijf thuis! In dat geval graag afmelden, telefonisch of via e-mail. Zo blijft het beperkte aantal plaatsen gevuld.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bibliotheek Nieuw Waldeck

141 Rossinilaan

2551 MR Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen