€ 29,50

Workshop Interieur Moodboard bij COCO-MAT Arnhem

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

COCO-MAT Arnhem

Eusebiusbinnensingel 14, Arnhem

6811 BW Arnhem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

LEER HOE IN 2,5 UUR JOUW HUIS EEN FIJNE PLEK WORDT!

Schrijf je nu in voor de workshop 'Moodboard maken'.

Ben je uitgekeken op de SFEER in huis? Wil je nu eindelijk eens een de muren een andere kleur geven of de woonkamer of slaapkamer anders inrichten? Zou je graag van je huis je DROOMHUIS maken? Met een workshop MOODBOARD maken zet je daartoe de allereerste en belangrijke stap.

Tijdens een inspirerende middag in de super gezellige en mooie woonwinkel COCO-MAT ARMHEM, gaan we aan de slag met het maken van een moodboard. Aan het einde van de avond ga je naar huis met nuttige en concrete tips voor je eigen huis!

Een moodboard is een collage; een verzameling foto’s en afbeeldingen die in één oogopslag laat zien welke SFEER je in een interieur wil neerzetten. Het vormt het uitgangspunt voor een interieurontwerp.

Door het maken van een moodboard krijg je een duidelijk beeld wat je wel, en niet, mooi vindt. Met een moodboard kan je weloverwogen keuzes maken bij de inrichting van jouw huis.

Tijdens deze middag vertel ik jullie meer over het maken van een moodboard en over de verschillende woonstijlen. Daarna gaan jullie zelf aan de slag met het maken van een moodboard. Vergeet niet foto’s van je interieur mee te nemen die we als basis bij het moodboard kunnen gebruiken!

Natuurlijk is er ook ruimte voor het stellen van PERSOONLIJKE INTERIEUR vragen. Omdat er plek is voor maximaal 10 deelnemers is er voldoende tijd voor het beantwoorden van jullie vragen. Ik denk met jullie mee in het gebruik van kleur, meubilair en accessoires.

Door wie? de workshop wordt verzorgd door Jantien Broere van Designstudio Jantien Broere uit Didam. Ze is een gediplomeerd en ervaren interieurontwerper en styliste en kan je met haar kennis en kunde goed op weg helpen.

Wanneer? Zaterdag 2 februari 2019 van 14 tot 16.30 uur

Waar? in de woonwinkel COCO-MAT Arnhem, Eusebiusbinnensingel 14 Arnhem.

Veelgestelde vragen

Wat is het restitutiebeleid?

Hier komt je antwoord

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

COCO-MAT Arnhem

Eusebiusbinnensingel 14, Arnhem

6811 BW Arnhem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen