€ 37

Workshop Interieur Moodboard maken bij COCO-MAT Arnhem

Venster Acties en details

€ 37

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

COCO-MAT Arnhem

Eusebiusbinnensingel 14, Arnhem

6811 BW Arnhem

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
LEER HOE IN 2,5 UUR JOUW HUIS EEN FIJNE PLEK WORDT! Schrijf je nu in voor de workshop 'Moodboard maken'. Ben je uitgekeken op de SFEER in h

Over dit evenement

LEER HOE IN 2,5 UUR JOUW HUIS EEN FIJNE PLEK WORDT! 

Schrijf je nu in voor de workshop 'Moodboard maken'.

Ben je uitgekeken op de SFEER in huis? Wil je nu eindelijk eens een de muren een andere KLEUR GEVEN, vind je je huis weinig persoonlijk,  of wil de woonkamer of slaapkamer anders inrichten? Zou je graag van je huis je DROOMHUIS maken? Maar je weet niet hoe en waar te beginnen? Met een workshop MOODBOARD maken zet je daartoe de allereerste en belangrijke stap. 

Tijdens een inspirerende middag in de super gezellige en mooie woonwinkel COCO-MAT ARNHEM, gaan we aan de slag met het maken van een moodboard. Aan het einde van de avond ga je naar huis met nuttige en concrete tips zodat je van je eigen huis je droomhuis kunt maken!

Een moodboard is een collage; een verzameling foto’s en afbeeldingen die in één oogopslag laat zien welke SFEER je in een interieur wil neerzetten. Het vormt het uitgangspunt voor een interieurontwerp.

Door het maken van een moodboard krijg je een duidelijk beeld wat je wel, en niet, mooi vindt. Met een moodboard kan je weloverwogen keuzes maken bij de inrichting van jouw huis.

Tijdens deze middag vertel ik jullie meer over het maken van een moodboard en over de verschillende woonstijlen. Daarna gaan jullie zelf aan de slag met het maken van een moodboard. Vergeet niet foto’s van je interieur mee te nemen die we als basis bij het moodboard kunnen gebruiken!

Natuurlijk is er ook ruimte voor het stellen van PERSOONLIJKE INTERIEUR vragen. Omdat er plek is voor maximaal 8 deelnemers is er voldoende tijd voor het beantwoorden van jullie vragen. Ik denk met jullie mee in het gebruik van kleur, meubilair en accessoires.

Door wie?  de workshop wordt verzorgd door Jantien Broere van Designstudio Jantien Broere uit Didam. Ze is een gediplomeerd en ervaren interieurontwerper en styliste en kan je met haar kennis en kunde goed op weg helpen. 

Wanneer? Zaterdag 11 september van 13.00 tot 16.00 uur

Waar?  in de woonwinkel COCO-MAT Arnhem, Eusebiusbinnensingel 14 Arnhem.

 

 


		Afbeelding van Workshop Interieur Moodboard maken bij COCO-MAT Arnhem
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

COCO-MAT Arnhem

Eusebiusbinnensingel 14, Arnhem

6811 BW Arnhem

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen refunds

Organisator Jantien Broere

Organisator van Workshop Interieur Moodboard maken bij COCO-MAT Arnhem

Ik ben Jantien Broere, een enthousiast en gediplomeerd interieurontwerpster. Ik maak de wereld graag een beetje mooier… Dat is de drijfveer in mijn leven én in mijn werk.

Ik zie de schoonheid in de mensen en de dingen om mij heen en wil het beste en het mooiste eruit halen. Ik mijn werk streef ik er dan ook naar dat jij weer helemaal tevreden en blij bent met je huis!

Vijf jaar geleden ben ik begonnen met mijn vak als ontwerper van interieurproducten waarbij ik hergebruik maak van materialen. Sinds een paar jaar heb ik een eigen DesignStudio, een creatieve broedplaats waar veel ideeën en ontwerpen ontstaan. Ook geef ik in mijn studio regelmatig workshops. Ik inspireer de mensen graag met mijn ideeën door het geven van workshops, schrijven van blogs en delen van inspiratie op Facebook  en Instagram.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen