Workshop: Klankschalen met Allard

Venster Acties

Workshop: Klankschalen met Allard

Workshop: Klankschalen met Allard

Door Daan's Drogisterij

Waar en wanneer

Datum en tijd

wo. 5 jul. 2023 19:30 - 21:00 CEST

Locatie

Daan's Drogisterij 8 B Langewal 8401 DD Gorredijk Netherlands

Over dit evenement

  • 1 uur 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

Wil jij ook graag eens ervaren wat voor effect klankschalen op jou kan hebben en waarom het zoveel voordelen heeft?

HOE WERKT HET?

Je lichaam bestaat voor meer dan de helft uit water, vandaar dat je geluidstrillingen niet alleen hoort maar ook kan voelen. Trillingen van klankschalen masseren zo de cellen in je lichaam, een innerlijke massage dus. Zo kunnen eventuele blokkades, die je onrustig maken of fysieke klachten geven, loskomen.

Allard neemt je deze avond o.a. mee in de herkomst van een bowl, wat maakt een bowl uit de Himalaya gebergte zo bijzonder en helend en wat kan de bowl voor effect bereiken in combinatie met stenen en olie. Afsluitend wordt je meegenomen in een bad van klanken en trillingen om deze mooie avond af te sluiten met een zeer exclusieve bowl.

Voel je welkom bij de Workshop "Klankschalen" op woensdagavond 5 juli van 19:30 - 21:00 bij Daan's Drogisterij. Inloop start v.a. 19:15 en is inclusief koffie/thee. Reserveer op tijd je plek! Entree: Vrijwillige bijdrage.

Over de organisator

Georganiseerd door
Daan's Drogisterij

Jij en ik zijn onderdeel van de natuur, daarom moeten we haar en onszelf met respect behandelen. Daan’s Drogisterij adviseert dan ook alleen producten die het beste uit natuur en mens naar boven halen. Benieuwd wat wij jou te bieden hebben, kom gerust langs in onze verrassende winkel in Gorredijk.