Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Workshop Kundalini Yoga en Sat Nam Rasayan Healing

Siri Satya Yoga Almere

Woensdag 17 juni 2020 van 20:00 tot 22:00 (CEST)

Workshop Kundalini Yoga en Sat Nam Rasayan Healing

Ticketinformatie

Tickettype Resterend Verkoop eindigt op Prijs Servicekosten
Aantal
Algemene toegang   meer info 30 Tickets Beëindigd € 5,00 € 0,00

Deel Workshop Kundalini Yoga en Sat Nam Rasayan Healing

Evenementdetails

studio Siri Satya Yoga

GEANNULEERD. Zodra de Corona maatregelen zijn opgeheven zullen we deze beleving opnieuw inplannen.

Deze avond wordt je ter promotie GRATIS aangeboden door Siri Satya Yoga Almere. Je betaalt alleen een bijdrage in de kosten voor de locatie en koffie/thee (€ 5,–).

In deze workshop zal ik je kennis laten maken met Kundalini yoga en Sat Nam Rasayan Healing. Het is een interactieve workshop. Naast theorie ga je vooral ervaren. Je kunt op je eigen manier meedoen, juist ook als yoga nog helemaal nieuw voor je is.

Kundalini yoga

Kundalini yoga is een vorm waarin tegelijkertijd gewerkt wordt met het fysieke-, mentale- en emotionele lichaam. Vanuit fysiologische oogpunt heeft Kundalini yoga een balancerende en activerende uitwerking op ons zenuwstelsel, klierenstelsel, lymfatisch systeem en ons brein.
Vanuit mentale en emotionele oogpunt helpt de vorm ons eigen psyché en eigen gedrag te begrijpen en te sturen. Het spirituele facet van de vorm is het bereiken van de staat van een diepe connectie met zichzelf en daaruit met het oneindige in zelf.

Sat Nam Rasayan

Sat Nam Rasayan is een oude meditatie en healing techniek die gebaseerd is op het bereiken van een neutrale staat van bewustzijn, een staat van stilte, Shuniya. Vanuit deze neutrale staat komt de healer in aanraking met lichamelijke emotionele en energetische blokkades van de ‘patiënt’.

In Sat Nam Rasayan zien we ziektes als tendentie van het lichaam om te reageren op datgene wat er werkelijk is. Vaak ervaren we weerstand tegen de werkelijkheid. Dat kan zich uiten in pijn, emotionele problemen of een chronische ziekte.

Omdat wij ons niet bewust zijn van deze werkelijkheid en aanwezige weerstand, zijn wij ook niet in staat om daar iets aan te veranderen. Een Sat Nam Rasayan healer is getraind in het waarnemen van wat er werkelijk is. In zijn waarneming laat hij toe dat de werkelijkheid zich manifesteert. De zelfbewustzijn en zelfhealende vermogen van patiënt worden geactiveerd. Het wegnemen van een blokkade of veranderen van een ongewenste situatie vanuit de kracht van bewustzijn van de patiënt wordt mogelijk.

Mijn naam is Zlata

Ik ben een yoga teacher en healer in de traditie van Sat Nam Rasayan.

In mijn yoga studio Siri Satya Yoga geef ik sinds 2016 diverse yoga lessen. Mijn interesse en passie voor yoga is begonnen in 2007, direct na mijn eerste yoga les. Sindsdien heb ik uiteenlopende opleidingen en cursussen gevolgd en beoefen ik zelf dagelijks yoga en meditatie.

Yoga-Almere

Heb je vragen over Workshop Kundalini Yoga en Sat Nam Rasayan Healing? Neem contact op met Siri Satya Yoga Almere

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Spiritueel Centrum Almere
Kemphaanstraat 1
1358 AD Almere
Nederland

Woensdag 17 juni 2020 van 20:00 tot 22:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Siri Satya Yoga Almere

Email: sirisatyayoga@gmail.com

Website: https://sirisatyayoga.nl/

Phone: 06 49 89 88 28

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.