€ 19,62

Workshop: "Laat je huid stralen"

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Barentszstraat 52

52 Barentszstraat

2518 XJ Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Loop jij er tegenaan dat je niet de huid hebt die je wel zou willen?

Overal zie je informatie over hoe je een perfecte huid krijgt. Maar lukt het je niet om dit practiesch toe te passen? Dus hoe reinig je nu je huid goed? Of hoe doe je nu een peeling? En waarom doe je dat?

Het is niet gek dt jedit niet weeter zijn veel vrouwen die niet weten hoe zij hun huid moeten verzorgen. We hebben het vaak niet geleerd van onze moerders. Die wisten het ook niet. We doen vaak maar wat en volgen de trends of wat de reclames beloven. Helaas werkt dat niet altijd.

Wij hebben daarom een geweldig effectieve en duidelijke workshop voor je. Je gaat zelf aan de slag onder begeleiding van een huidtherapeut. Samen gaan jullie kijken wat voor huid je hebt en hoe je je huid zo effectief mogelijk kan verzorgen. Zonder moeilijke fratsen en ingewikkelde dingen. Makkelijk elke dag toe te passen. Boordevol tips en leuke weetjes. We werken in een kleine groep zodat iedereen genoeg aandacht krijgt en precies weet wat zij moet doen thuis.

Schrijf je daarom snel in we hebben maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Bonus: Als je nu je inschrijft krijg je gratis de eerste beginselen van de bindweefselmassage voor thuis aangeleerd tijdens de workshop. (T.w.v. 25,-)

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Barentszstraat 52

52 Barentszstraat

2518 XJ Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen