Gratis

Workshop - Leren presenteren

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Workshop - Leren presenteren op 19 januari 2021 door Wilfred van der Meer

Over dit evenement

Iedereen heeft een verhaal dat het verdient om verteld te worden. Ook jij. Maar heel veel mensen vinden het ook heel spannend als het gaat om het geven van een pitch, het geven van een presentatie of het opnemen van een vlog. Want, hoe pak je dat aan? Wat ga je vertellen? En hoe ga je dat vertellen? En dan dat interne stemmetje niet te vergeten.

In een interactieve presentatie gaan we aan de slag met het verhaal dat jij jezelf vertelt en het verhaal dat jij wilt vertellen. Gewoon lekker als jezelf een mooi verhaal vertellen dat raakt en impact maakt en ervoor zorgt dat jij gezien wordt als ondernemer.

Over Wilfred van der Meer:

  • Sinds 2011 actief als trainer, coach en spreker op het gebied van communicatie, persoonlijke ontwikkeling en klantbeleving
  • Sinds 2014 actief met mijn bedrijf Klantexperience als trainer, coach en spreker waarbij ik zzp’ers en bedrijven begeleid bij het behalen van meer plezier en resultaat uit hun verkoopgesprekken, servicegesprekken, pitches en presentaties.
  • Mijn hele leven lang al bezig met presenteren, van de spreekbeurten op school, het deelnemen aan de afsluitende musical op de lagere school tot het geven van presentaties voor bedrijven en ondernemersverenigingen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen