€ 49

Workshop Life Design - 29/9 avond - ONLINE

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
ONLINE Life Design bewustwordingsworkshop waarbij jij aan de slag gaat om je leven vorm te geven. Zodat je leert te kiezen.

Over dit evenement

ONLINE Life Design

Vanuit thuis, met een laptop en internetverbinding, old school pen en papier opdrachten maken om zo helder(der) te krijgen hoe jij je eigen leven wil en kan gaan vormgeven.

Wat is Life Design?

Life Design is voor iemand met plannen, ideeën en dromen. Je bent ondernemend en jij wil de touwtjes zelf in handen hebben om dat waar te maken! Je bent opzoek naar inspiratie, inzichten en vooral praktische handvatten om de juiste afstemming voor jou te vinden tussen ‘making a living’ en ‘making a life!’ Zodat je met richting, rust en energie de dingen doet die jij wil doen.

Life Design is positief egoïsme, alle voor jou belangrijke elementen in het leven zijn precies goed afgestemd op elkaar, juist zoals jij het wil. Weten wat voor jou ‘precies goed’ is, dat is wat Life Design jou leert.

Waarom deelnemen aan een Life Design workshop?

Bij een workshop Life Design denk je groot en droom je nog groter. Om dan te leren dat te vertalen naar kleine praktische zaken die je morgen meteen kan uitvoeren. Het resultaat van jouw actie draagt bij aan jouw volgende stap, omdat jij weet waar jij naar toe wil. En het dan ook daadwerkelijk te doen.

Wat neem je mee na het volgen van de Life Design workshop?

Richting, rust en energie, door het toepassen van een stappenplan dat je helpt om één of meerdere van de onderstaande punten te realiseren:

Opbrengsten voor jou na een sessie Life Design

- Bewustzijn van wat jij wil op werk, privé en persoonlijk gebied.

- Afstemming en verbinding tussen je werk, privé en persoonlijk gebied.

- Afstemming en verbinding tussen je financiën, tijd besteding en energie level.

- Geen schuldgevoel bij momenten van ontspanning.- Concrete en kleine actiepunten, waarvan het resultaat bijdraagt aan datgene wat jij wil.

- Inventarisatie van wat je nu hebt om als vertrekpunt te gebruiken om in actie te komen.- Redenen om ja te zeggen voor jezelf.

- Een glimlach op je gezicht.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen