Workshop 'LinkedIn voor creatieve professionals' - 24 nov 2018

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

A'DAM&Co

3 Overhoeksplein

18e verdieping

1031 KS Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

15.00 - 17.00 UUR: WORKSHOP 'LINKEDIN VOOR CREATIEVE PROFESSIONALS'

Slimme muzikanten, artiesten, dansers, fotografen, ontwerpers etc verbreden hun markt en profileren zich als expert op hun vakgebied. Ben jij een creatieve professional en actief op social media? Wil je weten hoe LinkedIn jou nieuwe oprdrachten kan opleveren? Kom dan naar deze workshop. Veel creatives denken dat LinkedIn geen geschikt kanaal is voor hen. Het tegendeel is waar.

LinkedIn expert Patricia Woestenburg laat je in deze interactieve workshop nadenken over jouw eigen profiel, en hoe je een profiel maakt dat verkoopt. Aan de hand van korte opdrachtjes op je mobiel leer je hoe je slim kunt omgaan met dit communicatie kanaal. Ze toont het belang aan van LinkedIn voor creatives, en om al vroeg in het beslissingsproces van je doelgroep zichtbaar te zijn. Zij leert je ook hoe je in de digitale wereld van LinkedIn echte, warme relaties op kunt bouwen. Want mensen kopen van mensen, ook in het digitale tijdperk. Na de workshop ga je vol inspiratie naar huis met handvatten om direct je eigen LinkedIn profiel te optimaliseren. En je weet wat je moet doen om jouw positionering als creatieve expert vai dit medium te verstevigen.

Wil je nog niet direct naar huis maar eerst nog napraten en nieuwe contacten opdoen? Blijf dan na afloop voor een drankje op onze netwerkborrel!

De workshop 'LinkedIn voor creatieve professionals' maakt deel uit van de Braenworks Academy Open Dag. Deelname is gratis maar graag registeren via deze pagina (plaatsen zijn beperkt).


Patricia Woestenburg is LinkedIntrainer met een stevige achtergrond in sales en recruitment. Zij richtte in 2013 SellingMe op, een training -en adviesbureau gericht op het helpen van professionals zichzelf beter te verkopen, zowel offline als online. Haar trainingen zijn gericht op personal branding en de nieuwe manier van verkopen: social selling.


Datum en tijd

Locatie

A'DAM&Co

3 Overhoeksplein

18e verdieping

1031 KS Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen