Gratis

Workshop: Loopbaanopstelling

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Theater en Congrescentrum Hanzehof

1 Coehoornsingel

7201 AA Zutphen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op woensdagochtend 7 maart organiseert 100 Talentvolle Vrouwen Zutphen 2 gratis workshops. Beide evenementen zijn gepubliceerd op Eventbrite en je kunt je voor één van de workshops opgeven, want ze zijn gelijktijdig.

Van die stemmetjes als: “dat kan ik niet” of “het lukt me nooit” of “er zit niemand op mij te wachten”. Allemaal overtuigingen waar je in vast kan zitten en die niet helpend voor je zijn als je werk wilt vinden.
Misschien weet je vooral wat je niet (meer) wilt, maar heb je nog niet helder wat je wel wilt.
Of misschien weet je juist precies wat je wilt, maar lukt het je niet om dit in de wereld te
zetten. Herkenbaar? Dan kan deze workshop je verder op weg helpen.

In de actieve workshop Loopbaanopstellingen ga je eens anders dan anders kijken naar
jezelf in je zoektocht naar werk en hoe jij dat aanpakt. Dat kan je nieuwe inzichten en beweging brengen en je perspectief veranderen. Met een vergrootglas op jou ervaar je direct wat voor jou helpend is en wat niet. Vaak werken Loopbaanopstellingen nog lang door.

Systemisch loopbaancoach Saskia Cohen heeft veel ervaring in het begeleiden van mensen met een loopbaanvraagstuk zoals uitzoeken hoe je echt tot je recht komt en met hoofd èn hart een pad kiezen. Saskia werkt vanuit haar eigen praktijk CohenCoaching, www.cohencoaching.nl.

Heb je vragen over de workshop, dan kun je contact opnemen met zutphen@100talentvollevrouwen.nl. Aanmelden graag via een ticket op deze site. De workshops zijn gratis, een kleine vrijwillige donatie op de dag zelf is welkom maar niet verplicht.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Theater en Congrescentrum Hanzehof

1 Coehoornsingel

7201 AA Zutphen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen