Workshop: Mag het een beetje minder?

Workshop: Mag het een beetje minder?

Venster Acties en details

€ 10,90

Locatie

Dommelstraat 2B

2B Dommelstraat

5611 CK Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restituties tot 1 dag voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Workshop over het streven naar een gelukkig en gezond leven.

Over dit evenement

De natuur is prachtig en doet precies wat het mag doen, groeien en bloeien! En wij, wij zijn onderdeel van de natuur. Beiden streven naar gelukkig en gezond bestaan, precies zoals het goed voelt. En als het niet goed voelt dan gaan we van alles DOEN om dat nare gevoel weg te krijgen.

Er is niets mis mee om gelukkig en gezond te willen zijn. Het is in werkelijkheid het streven naar een gelukkig en gezond leven wat juist voor klachten kan zorgen.

Context van de workshop

Als we gestrest doen, dan streven we naar rust.

Als we onszelf dik vinden, dan streven we naar dun.

Als we onszelf arm voelen, dan streven we naar rijk zijn.

Voel je de onrust?

Er is een overvloed aan mogelijkheden voor mensen die met de stroom van de universele wetten willen meegaan, in plaats van te proberen er tegenin te zwemmen. Want misschien is het niet nodig om zo te streven, want voor jou gelden deze natuurlijke wetten ook.

Tijdens de workshop gaan we wat dieper in op de grootste saboteur die we hebben: ‘de denkende energie’. In hoeverre beïnvloedt ‘de denkende energie’ jouw gevoelens en emoties? Na een korte inleiding ga je op onderzoek uit welke denkende energie jou beïnvloedt. Op een liefdevolle praktische manier ga je hier afscheid van nemen.

Trefpunt: Dommelstraat 2

Over Klaudi

Klaudi is coach en met haar bedrijf Elke Dag Genieten helpt ze volwassenen stap voor stap in contact te komen met hun ware natuur. Met haar ga je, met behulp van je eigenWIJSheid, op zoek naar oplossingen voor hetgeen jij tegenaan loopt.

Afbeelding van Workshop: Mag het een beetje minder?

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen