Gratis

Workshop - Marktonderzoek, een absolute noodzaak!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Incubator Breda

198 Oranjeboomstraat

4812 EM Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Marktonderzoek, een absolute noodzaak!

Over dit evenement

Met gedegen marktonderzoek brengt u de kansen van uw idee, product of dienst op de juiste manier in kaart. Er wordt een analyse van uw doelgroep gemaakt zodat u weet wie uw klanten zijn, wat ze nou precies willen en of ze ook de door u gewenste prijs zouden willen betalen.

Wie zijn uw concurrenten en hoe kunt u zich van hen onderscheiden? U zult namelijk écht moeten opvallen om de aandacht van potentiële klanten te trekken!

Marktonderzoek is een onmisbare basis voor uw verdere (marketing) activiteiten, het is in deze fase de beste investering die u kunt doen, en is ook nog eens aftrekbaar voor de belasting!

Onze passie is marktonderzoek en wij laten u graag zien dat het echt niet zo moeilijk en vervelend is als u wellicht denkt! Misschien heeft u ook wel een concrete vraag, maar zoekt u nog naar het juiste antwoord? Kom langs, we denken graag mee hoe u dit kunt oplossen.

Over Hans Sulkers

Hans is een creatieve marktonderzoeker met ruime ervaring in de foodbranche (DKW en vers). Liever noemt hij zichzelf een consumer activator! Zijn kracht is om samen met collega’s die oplossing te vinden waarmee echt een concurrentie voordeel kan worden behaald en de klant/consument optimaal wordt bediend. Als uw bedrijf echt vooruit wil komen en daarbij de consument als uitgangspunt neemt, kan Hans u daarbij met zijn kennis en ervaring een flinke kickstart geven.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Incubator Breda

198 Oranjeboomstraat

4812 EM Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen