Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Het lijkt erop dat dit evenement al is afgelopen.

Bekijk toekomstige evenementen van deze organisator of organiseer je eigen evenement.

Bekijk toekomstige evenementen Evenement aanmaken

Workshop Master of your own Happiness by IKIGAI

Cynthia Noordoven / Sense2B- Focus on the good

Donderdag 19 september 2019 van 09:30 tot 17:00 (CEST)

Workshop Master of your own Happiness by IKIGAI

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs Servicekosten BTW Aantal
Early Bird
Early Bird
Beëindigd € 224,00 € 9,95 € 49,13
Regular Ticket   meer info Beëindigd € 249,00 € 10,95 € 54,59

Deel Workshop Master of your own Happiness by IKIGAI

Evenementdetails

Master of your own Happiness by IKIGIAI

Ruim 40% van werkend Nederland kampt met stressklachten waarvan zelfs 25% te maken hebben met een burn-out. Helaas werken steeds meer mensen onder druk en doen ze niet het werk wat hen echt gelukkig maakt. Ben jij op zoek naar?; 

  • §  meer balans,
  • §  meer geluk in je werk; 
  • §  minder stress;
  • §  meer plezier;
  • §  meer energie en vitaliteit 

Leer dan wat jou echt gelukkig maakt!

Waar kom jij elke dag je bed voor uit? Weet wat jouw drijfveren, passie en talenten zijn!
In Okinawa (een Japans eiland) is één van de gebieden waar de meeste 100+ jarigen leven.  Leven mensen elke dag hun bestaan, oftwel hun purpose. Door te weten wat jou echt gelukkig maakt en hoe je kun bijdragen aan je omgeving helpt in een gezonder en vitaler bestaan. 

Okina behoort tot de zogeheten 'Blue Zone'. De overeenkomsten in deze zones, naast vitaliteit en gezondheid, is dat de inwoners allen een reden van bestaan hebben gevonden. Zij weten, waar zij ’s morgens voor opstaan! Wat hen gelukkig maakt en hoe ze kunnen bijdragen aan hun omgeving.

Tijdens de workshop 
Master of your own Happiness by IKIGAI ga je ontdekken wat jouw drijfveren, passie en talenten zijn en wat jouw werkgeluk bepaalt. Deze workshop heeft de opzet van een echte ontdekkingsreis. De hele dag combineren we (wetenschap) kennis met interactieve sessies. Je wordt bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Werkgeluk en de imapct van Ikigai. Tussendoor kunt je kennis uitwisselen met de andere deelnemers en eventueel netwerken. Niets moet, (bijna) alles mag! 
Ontmoeten, ontdekken, inspireren en co-creëren

In deze workshop werk je samen met 2 werkgelukdeskundige en coaches aan het vinden van antwoorden op de cruciale vragen in het leven: Wie ben ik,  wat drijft mij, wat zijn mijn talenten, waar word ik gelukkig van? Hoe kan ik in mijn huidige leven en werk hier meer invulling aangeven?

Waarom je deze workshop niet mag missen?
Aan het eind van de workshop heb je bovenstaande vragen voor jezelf beantwoord en 
heb je handvatten hoe je jouw dromen en ambities kunt waarmaken.

  • Je krijgt volop positieve energie en nieuwe ideeën op het gebied van jouw purpose & werkgeluk in een ontspannen setting.
  •  Je leert van andere deelnemers die net als jij de mogelijkheden willen verkennen van Werkgeluk en hun Ikigai willen ontdekken. 
  • Door de informele opzet en begeleiding van 2 werkgelukdeskundige en gecertificieerde coaches ben je in zeer goede handen en kun je er vanuit gaan dat je echt naar huis gaat met inspiratie en mooie inzichten maar ook weet welke stappen je wilt zetten. 
  • De interactieve opbouw van de workshop, inspirerende oefeningen en delen van best practices zijn alle ingredienten die de toepassing in de praktijk mogelijk maken.

We garanderen een dag vol met eyeopeners, dus laat u verrassen!

Voor wie is de Workshop Master of your own Happiness by IKIGAI bedoeld?

Iedereen die meer plezier uit zijn of haar werk wilt halen, iedere professional met interesse in happiness op de werkvloer, benutten van je talent, de kracht van purpose en flow. Iedereen kan terplekke zijn IKIGAI ontdekken.  

Geinteresseerd? Aanmelden kan!

Wil je je aanmelden voor de workshop?  19 september; locatie Midden van het land (Utrecht eo) . Per aanmeldingstermijn is er een beperkt aantal tickets beschikbaar.

!! Early bird € 225,- Deadline 13 augustus  !!

Deze workshop wordt begeleid door Cynthia Noordoven en Jolanda vd Steen;

Cynthia heeft meer dan 20 jaar (internationale) ervaring op het gebied van HRM, (verander)management & consulting, duurzame inzetbaarheid en sociale innovatie en werkte o.a. als HR manager, Sr. Businesspartner voor Fortis, St. Lucas Andreas Ziekenhuis, UWV, PlantijnCasparie en Achmea. Ze is oprichter en eigenaar van Sense2B en mede oprichter JECKX het Sutainable Wellbeing Instituut Nederland en partner van HappinessBureau. Haar persoonlijke missie is van werkgeluk een norm maken binnen Nederland en heeft als doel om organisaties (nog) succesvoller te maken door het werkgeluk van werknemers te vergroten http://www.sense2b.nl/. Cynthia doet dit door het geven van advies, training, schrijven van bloggen, artikelen en boeken, het geven van presentaties en het organiseren van events en workshops over gelukkig werken. Dit doet zij zelfstandig én in samenwerking met partners van het HappinessBureau voor medewerkers en management binnen en buiten Nederland. Voorbeelden van organisaties waar gelukkig werken door Sense2B reeds is geïntroduceerd zijn o.a. SIZA, Rabobank, Achmea, DDL Groep, Reinier de Graaf Gasthuis, Mitsubishi, ABC Alliantie.
Passie: Positive change – Positive Results

 

Jolanda van der Steen-Bussem een betrokken en bevlogen trainer/ coach/ consultant/ werkgelukdeskundige maar bovenal een ondernemer en een verbinder. Na 23 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder 15 jaar als integraal manager gewerkt te hebben, zet ik vanaf 2007 als ondernemer in bovenstaande rollen mijn passie,  talenten, ervaring en kennis in.
Als gecertificeerd train de trainer DISC, Kernkwaliteiten, Voice Dialoque en werkgelukdeskundige gebruik ik deze en andere theorieën als bagage voor trajecten op het gebied van: (persoonlijk)leiderschapstrajecten, loopbaanontwikkeling 
 werkgeluk, cultuurveranderingstrajecten, duurzame inzetbaarheid, talentmanagement, teamcoaching, online coaching & training. 

 

Passie: De ont-wikkeling van mens én organisatie

 


 

Heb je vragen over Workshop Master of your own Happiness by IKIGAI? Neem contact op met Cynthia Noordoven / Sense2B- Focus on the good

Waar en wanneer


Utrecht

Utrecht
Nederland

Donderdag 19 september 2019 van 09:30 tot 17:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Cynthia Noordoven / Sense2B- Focus on the good

 

Deze workshop wordt ondersteund door Cynthia Noordoven 

 Cynthia heeft meer dan 20 jaar (internationale) ervaring op het gebied van HRM, (verander)management & consulting, duurzame inzetbaarheid en sociale innovatie en werkte o.a. als General Manager EMEA, HR manager, Sr. Businesspartner voor Mitsubishi, Achmea, St. Lucas Andreas Ziekenhuis, UWV, PlantijnCasparie en Fortis. Ze is oprichter en eigenaar van Sense2B en mede oprichter van JECKX het Sutainable Wellbeing Instituut Nederland en partner van HappinessBureau. Haar persoonlijke missie is van werkgeluk een norm maken binnen Nederland en heeft als doel om organisaties (nog) succesvoller te maken door het werkgeluk van werknemers te vergroten http://www.sense2b.nl/. Cynthia doet dit door het geven van advies, training, schrijven van bloggen, artikelen en boeken, het geven van presentaties en het organiseren van events en workshops over gelukkig werken. Dit doet zij zelfstandig én in samenwerking met partners van het HappinessBureau voor medewerkers en management binnen en buiten Nederland. Voorbeelden van organisaties waar gelukkig werken door Sense2B reeds is geïntroduceerd zijn o.a. SIZA, Rabobank, Achmea, DDL Groep, Reinier de Graaf Gasthuis, Allianz, GPI, ABS, Career Care, Havensteder, Mitsubishi, ABC Alliantie.

Passie:Positive change – Positive Results

 

 


 

 

 


 

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.