€ 69,34 – € 205,64

Workshop 'Meer uit je mind'

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Atelier Amelisweerd

1 Koningslaan

3981 HD Bunnik

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Meer uit je mind zijn én meer uit je mind halen? Het kan echt! 6,5 uur workshop op het mooie landgoed ‘Nieuw Amelisweerd’ vlak naast Utrecht

Over dit evenement

Rust in de drukke bovenkamer én meer contact met je creativiteit en intuïtie?... Het kan!

De mind is meer dan alleen het bewuste denken. In deze interactieve workshop ligt het accent op zelf regisseur worden van het prachtige, veelzijdige denkapparaat. Aan de hand van inzichtvolle en praktische tools verken en ervaar je hoe de mind effectiever en efficiënter te gebruiken. Echt, je weet en bent meer dan je denkt!

Ben je wel eens moe van die drukke bovenkamer? Zou het fijn zijn om dat geweldige apparaat op commando tot rust te kunnen brengen? Klinkt het aanlokkelijk om meer contact te hebben met je gevoel en intuïtie? Zou je meer regie willen hebben over de werking van je hersenen?

Als je deze vragen met ‘ja’ hebt beantwoord dan is deze workshop echt iets voor jou!

Het is namelijk mogelijk om meer uit je mind te zijn én meer uit je mind te halen.

Hoe? Als je doorhebt hoe de mind werkt. Met behulp van een aantal basis inzichten en oefeningen krijg je keuzemogelijkheden hoe je je mind inzet. In essentie is het eenvoudig. Het is alleen geen algemeen geaccepteerde kennis in onze Westerse wereld. Raar eigenlijk, want juist in het Westen gaan we prat op onze hersenen.

Menno Stom verzorgt de workshop. Hij is gefascineerd door de rijkheid en het vermogen van de mind. Zijn doel is een gelukzalig overvloedig leven met beide benen op de grond. Op zijn levenspad heeft hij de kracht van stilte, natuur en intuïtie ontdekt. Al 15 jaar begeleidt Menno stilteverblijven. Hij put uit de rijke Oosterse traditie in het temmen en oprekken van de mind én uit de Westerse wetenschappelijke benadering. Het blijkt verrassend eenvoudig en direct toepasbaar te zijn.

De deelnemer heeft na de workshop 1. inzicht in en geoefend met de essentie van de mind-mechanismen; 2. tips ontvangen om regie te voeren over de mind; 3. de vertaalslag gemaakt hoe het toe te passen in het dagelijks leven.

Het prachtige landgoed ‘Nieuw Amelisweerd’ vlak naast Utrecht leent zich bij uitstek om naar binnen en naar buiten te gaan. De workshop vindt plaats in het koetshuis ‘Atelier Amelisweerd’, Koningslaan 1a 3981HD BUNNIK .

Datum en tijd: zondag 26 januari 2020 van 10.00 tot 16.30 uur, ontvangst vanaf 9.30 uur.

Ruilwaarde: € 65,- voor studenten, € 95,- voor particulieren, € 195,- voor bedrijven, inclusief koffie/thee en BTW, exclusief lunch.

‘Meer uit je mind’ maakt het leven een stuk aangenamer… Van harte welkom!

Meld je aan of voor meer informatie mail naar mennostom@etrbv.nl (aanmelden via eventbrite kan ook, je betaalt dan een toeslag).

De workshop ‘Meer uit je mind' is een initiatief van ir. Menno D.J. Stom (1958). Na een carrière als o.a. piloot, (interim) manager en directeur en een midlife-awareness periode werkt Menno de laatste 20 jaar als adviseur, coach en schrijver. Al 15 jaar organiseert en begeleidt hij stilteretraites. Inspiratiebronnen zijn stilte, natuur en relaties. Hij draagt graag bij aan een intuïtiever en moeitelozer leven.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Atelier Amelisweerd

1 Koningslaan

3981 HD Bunnik

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen