€ 315,72 – € 345

Workshop met Scott Miller Amsterdam

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

West-Indisch Huis

99 Herenmarkt

1013 EC Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
FIT en Deliberate Practice.... “Improve your client’s engagement in therapy , get better results and reach your clinical best! “

Over dit evenement

Beschrijving workshop:

Er wordt veel over gesproken: GGZ Nederland zoekt naar manieren om te komen tot “ kwalitatief betere, effectievere en efficientere zorg”. Clienten willen graag (beter) passende zorg. Therapeuten willen weten hoe zij de beste zorg kunnen leveren voor hun client. Minder administratieve belasting is daarbij van groot belang. Financiers van de zorg willen graag transparantie en input over effectiviteit van de geleverde zorg.

Scott D. Miller heeft er zijn levenswerk van gemaakt antwoorden te vinden op deze vragen en stelt de rol van de client centraal in de oplossing naar effectievere zorg. Wetenschap en praktijk zijn daarin nauw verbonden. Samen met collega’s en het ICCE ( International Center for Clinical Excellence) heeft Scott Miller een gedegen werkwijze ontwikkeld en geeft hij trainingen over de hele wereld : Feedback Informed Treatment (FIT) en Deliberate Practice. Hoe systematische feedback van cliënten ons kan helpen om effectiever en beter te worden in wat wij doen hoort u van Scott D. Miller in deze workshop.

FIT : Een gemakkelijke en slimme, digitale , ondersteuning tijdens de zitting om samen met client de voortgang en de therapeutische relatie te monitoren .

Deliberate Practice: Op basis van Feedback gegevens systematisch werken aan het verbeteren van eigen specifieke therapeutische vaardigheden .

Laat u inspireren en kom 21 januari 2021 naar Amsterdam!

Aanmelden via : https://www.fitindeggz.nl/workshop-scott-miller.html

Kosten deelname/ fee : € 325,- (inclusief lunch ) ​Collega-korting €25,- als u zich samen aanmeldt . On-site registratie is mogelijk voor € 345,-

N.B.Bij betaling via Eventbrite brengt Eventbrite extra service kosten in rekening : €325 +€16,93 / €300 +€15,72

West-Indisch Huis Amsterdam

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

West-Indisch Huis

99 Herenmarkt

1013 EC Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen