Workshop "Mindfulness toepassen voor meer rust & kalmte"

Venster Acties

Workshop "Mindfulness toepassen voor meer rust & kalmte"

Workshop Minfdulness inzetten voor meer rust & kalmte door Wilma Westers

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Daan's Drogisterij 8 B Langewal 8401 DD Gorredijk Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

Op woensdagavond 5 oktober gaat Wilma Westers een workshop geven over Mindfulness. Zij is een gecertificeerde en ervaren mindfulnesstrainer.

Wil je jezelf leren om beter met stress om te kunnen gaan of beter je eigen grenzen te kunnen bewaken? Mindfulness is een praktische manier om meer rust en kalmte in je leven te integreren. Juist in onzekere tijden kan mindfulness je helpen om je veerkracht te vergroten. Het helpt je om een duurzame manier met veranderingen om te gaan, je concentratievermogen verbetert en je leeft met meer aandacht. Je leert bewust te worden van ondermijnende gedachten, zodat je een negatieve gedachtenstroom kunt stoppen en veranderen.

Gun jij jezelf meer rust en kalmte? Wil je jezelf graag veerkrachtiger maken voor onzekere periodes? Bewuster in het leven staan? Door veel te oefenen met mindfulness gaat je dat zeker lukken. De oefeningen zijn op zich makkelijk, wat het moeilijk maakt is om het steeds op te brengen om te oefenen. Zoals met sportactiviteiten: zonder regelmatige inzet en oefening verslapt al gauw je discipline en motivatie.

Wil je zelf ervaren hoe een aantal mindfulness-oefeningen voor je werken, kom dan naar de workshop op woensdagavond 5 oktober van 19:00 - 20:30 bij Daan's Drogisterij & ontdek praktische tips die je daarna direct kunt toepassen voor meer rust. We verwelkomen je graag bij deze lezing op v.a. 18:45 met koffie/thee en iets lekkers.

PRAKTISCHE DETAILS:

Datum: Woensdagavond 5 oktober

Tijd: 19:00 - 20:30, inloop v.a. 18:45

Locatie: Daan's Drogisterij in Gorredijk (in de winkel)

Entree: Gratis

Gratis