€ 40

Workshop: Miso maken

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Flowers&Sours Coöperatie U.A.

148A Coolhaven

3024 AL Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

WORKSHOP: MISO MAKEN

Niet veel mensen zijn bekend met Miso ondanks dat het al duizenden jaren wordt gebruikt in de Japanse keuken.

In deze workshop komen de volgende vragen aan bod:
Hoe maak je miso? Wat is koji? Wat is fermentatie?
Hoe maak je de lekkerste misosoep en wat kun je nog meer met miso?

Coöperatielid Erika Hirose van WakeEat leerde van haar oma de traditionele miso (met soya) te maken, maar varieert en experimenteert met verschillende ingrediënten van Hollandse bodem. Erika daagt je uit om dat vergeten potje miso achter uit je koelkast te halen en laat je zien wat je er in de keuken allemaal mee kunt.

LETOP! De workshop wordt in het Engels gegeven.


****

Miso is still a new seasoning for many of us, although miso has been used thousands of years in Japan.
There is a question: How to use miso in our daily cooking? or what is actually miso..?

Miso is not only for “miso soup” but also there are so many ways we can use for our daily dishes.

This workshop will show how’s the miso has been made and deeper information about what the miso is and how amazing they are. It also focused on daily miso use for cooking!

It’s the time to bring your attention back to the miso that you purchased for a long time and been staying in the fridge.

In this workshop you will learn:
*
The basic: what is fermentation, miso and koji?
*
How is the traditional miso made?
*
What variations are possible?
*
What can you do with it? Uses and Recipes for daily cooking. "

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Flowers&Sours Coöperatie U.A.

148A Coolhaven

3024 AL Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen