Workshop Ontdek de perfecte kleuren voor je interieur

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Stichting Hortus Alkmaar

Berenkoog 37

1822 BH Alkmaar

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Ben jij op zoek naar de perfecte kleuren voor je interieur? Maar vind jij het lastig om kleuren te kiezen? Kom dan naar deze workshop!

Over dit evenement

De workshop ‘Ontdek de perfecte kleuren voor je interieur’ is een interactieve workshop waarin je op een hele praktische manier leert om in een aantal basisstappen kleuren voor je interieur te ontdekken en toe te passen.

Wat kun je verwachten?

In deze 3 uur durende workshop wordt je aan de hand van een kleurrijke presentatie meegenomen op een reis door de wereld van kleur.

Je doet kennis en inspiratie op en krijgt vele voorbeelden en tips over het toepassen van kleur. Je leert over kleur en de invloed van licht en het maken van de juiste kleurencombinaties. En het belangrijkste je leert hoe je met deze kennis kleur in je interieur kunt toepassen.

Ontdek welke kleuren bij jou passen

Met kleur bezig zijn is ontzettend leuk, het helpt je ook om meer inzicht te krijgen in je persoonlijke kleurgevoel en is een boost voor je creativiteit. Door te experimenteren met kleur ontdek je je eigen unieke smaak en stijl! Want kleur is ook heel erg persoonlijk. Met deze kennis ben je beter in staat je huis in te richten op een manier die weerspiegelt wie jij bent en waar je je thuis in voelt. Want de juiste kleuren geven je energie en brengen je interieur tot leven!

Wat kan je aan het eind van de workshop?

Je gaat je eigen persoonlijke kleurenplan maken. Neem foto’s, plattegronden, kleurstalen ed. mee (hoeft niet mag wel). Deze gaan we namelijk gebruiken voor je persoonlijke kleurenplan. Je hebt dus na de workshop een concreet beeld van je eigen stijl en kleurvoorkeur. Doordat je weet welke kleuren bij je passen heb je meer zelfvertrouwen en kun je probleemloos naar de winkel om de juiste verf te kopen! Makkelijker kan niet.

De workshop is incl. alle lesmaterialen, een naslagwerk, koffie, thee, water en iets lekkers.

Tijdens de workshop wordt je professioneel begeleid door Agnes Haullussy-Zaal. Zij is al ruim 14 jaar kleurexpert en erkend Flexa kleuradviseur.

Datum en tijd

Locatie

Stichting Hortus Alkmaar

Berenkoog 37

1822 BH Alkmaar

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen