€ 5 – € 7,50

Workshop over overtuigen 2 (zaterdag 16 mei)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

The 5th

5 Neude

3512 AD Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Speechen, overtuigen en interrumperen, cruciaal voor elke politicus of campagnevoerder! Hoe overtuig je kiezers?!

Over dit evenement

Speechen, overtuigen en interrumperen, cruciaal voor elke politicus of campagnevoerder! Hoe overtuig je kiezers, of natuurlijk je familie, vrienden en collega’s? Op een mooie locatie in hartje Utrecht leer jij hoe jouw boodschap in de spotlights blijft, zelfs wanneer jouw tegenstanders je steeds proberen te onderbreken.

Op zaterdag, 16 mei, organiseert de LP een Workshop over Overtuigen. Tijdens deze workshop neemt onze overtuigspecialist je mee om te oefenen met weerleggingen, reageren en aan het woord blijven. Voor de echte experts hebben we bovendien een speciaal onderdeel waarin ze zelf leren hoe ze debattrainingen kunnen geven.

Deze workshop is onderdeel van een heuse reeks waar je verschillende vaardigheden en kennis opsteekt die je kan gebruiken in een toekomstige (al dan niet politieke) carrière. Als LP’er heb je korting en kosten de workshops 5,00 euro per middag, inclusief welkomstdrankje.

Inloop 12:30,

Start: 13:00

Wanneer: 16 mei 2020 (de datum van de 3e trainingsdag volgt).

Waar: The 5th Utrecht, Neude 5, 3512 AD Utrecht. Ga binnen bij het gebouw links van de ABN-AMRO Bank, ga dan naar de eerste verdieping en vraag bij de receptie naar de LP.

Wat: In de tweede training focussen we op hoe je debat-tegenstanders kunt onderbreken en hoe je zélf zo lang mogelijk aan het woord blijft. In de derde training combineren we de vorige twee trainingen, maar we zorgen er altijd voor dat voor zowel de trouwe deelnemers als nieuwe sprekers iets nieuws te leren valt!

Kosten: 5,00 euro voor leden; 7,50 euro voor niet-leden. Hiervoor krijg je een leuke, professionele training van drie uur, een welkomstdrankje (tapbier, fris, thee of koffie) en goede locatie!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

The 5th

5 Neude

3512 AD Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen