Gratis

Workshop Overtuigend presenteren!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Groningen

Rozenburglaan 1

9727DL Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Boost je carrière in 2019! Thema: ‘Overtuigend Presenteren’

Woensdag 18 september 2019 (19.00 tot 21.15 uur)


WtbE organiseert in 2019 een viertal praktische workshops voor technische professionals en managers, met als thema; Vergroot je invloed op je carrière en verbeter jezelf. Deze leerzame workshops worden gegeven door de ervaren trainer, schrijver en coach; Roelof Oldenburger.

Investeer continu in je ontwikkeling

WtbE Academy wil je graag helpen en ondersteunen om je verder te ontwikkelen in je werk, want het is van groot belang om te blijven investeren in jezelf. De rode draad van deze workshops is het versterken van je persoonlijke effectiviteit, en daarmee een boost geven aan je carrière.

Voor wie zijn de workshops?

De workshops zijn bedoeld voor technici, ingenieurs, professionals en managers (Mbo,Hbo,Wo), die bezig zijn met hun persoonlijke ontwikkeling en carrière.

Wat zijn de kosten?

Deelname is gratis!


Workshop 3: ‘Overtuigend Presenteren’

Woensdag 18 september 2019 (19.00 tot 21.15 uur)

Al is de inhoud van je boodschap nog zo goed, als er geen acceptatie voor is bij ‘de ander’, dan verkoop je jouw verhaal niet. In deze training leer je hoe je jouw ideeën kunt afstemmen op de behoeftes van de mensen die overtuigd moeten worden. Je zult ervaren dat de juiste woordkeuze en enthousiasme van jouw kant ervoor gaan zorgen dat je veel vaker jouw ideeën geaccepteerd krijgt. Je gesprekspartner wil weten “what’s in it for me?” En jij kunt hem of haar dat laten zien.

Wij wensen je veel inspiratie!

Team WtbE


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Groningen

Rozenburglaan 1

9727DL Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen