Workshop Persbericht Schrijven
Verkoop beëindigd
Workshop Persbericht Schrijven

Workshop Persbericht Schrijven

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

Kantoor Xozo Communicatie

Singel 146

1015 AG Amsterdam

Netherlands

Bekijk kaart

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Hoe maak je nieuws? Door het schrijven van een goed persbericht! Maar dat is niet iets dat je even snel kunt afhandelen. Een persbericht moet helder en duidelijk zijn en alle essentiële informatie bevatten. Bovendien moet een persbericht sprankelend overkomen en verleiden, want je wilt natuurlijk dat de ontvanger ook iets met je boodschap doet.

Tijdens de Workshop Persbericht Schrijven helpen we je met tips en trucs. Door onze jarenlange ervaring in de journalistiek en de mediawereld kennen we de kneepjes van het vak en kunnen we adviezen geven over de do’s en don’ts.

Tijdens de workshop helpen we je op weg om je boodschap op een heldere en creatieve manier te verspreiden. In een middag vertellen we je alles over een stappenplan dat je kunt hanteren bij het schrijven van een persbericht. We geven je voorbeelden van een goed en slecht persbericht en we laten je zelf een kort persbericht schrijven, dat met de deelnemers van de workshop gezamenlijk wordt besproken.

De workshop is vooral bedoeld voor communicatieprofessionals, kleinere organisaties en (startende) ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf die niet meteen een groot en duur PR-bureau willen inhuren. Maximaal acht deelnemers, dus wees er snel bij!

WANNEER: Dinsdag 15 november 2016 van 13:00 tot 17:00 uur.

WAAR: Kantoor Xozo Communicatie - Singel 146, 1015 AG Amsterdam (op loopafstand van het Centraal Station).

KOSTEN: gratis voor de eerste vier aanmeldingen, daarna 15 euro (inclusief een hand-out, koffie of thee en een borrel na afloop).

Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

Kantoor Xozo Communicatie

Singel 146

1015 AG Amsterdam

Netherlands

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen