€ 395

Meerdere data

Workshop Persoonlijk Leiderschap | Wat is jouw Talent?

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Gelderlandfabriek

Stationsweg 7

4101 NG Culemborg

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Ervaar hoe je zelf de regie over je eigen ontwikkeling neemt

• Haal jij het beste uit jezelf, heb je inzicht in jouw persoonlijkheid?

• Weet jij wat jouw drijfveren zijn en hoe die jouw gedrag beïnvloeden?

• Wat zijn jouw talenten, wat voor werk past bij jou?

Met een Talent en Motivatie Analyse (TMA) talentscan brengen we in beeld welke drijfveren bij jou het meest aanwezig zijn. Dit geeft inzicht in waarom jij doet zoals je doet én in jouw talenten en valkuilen. De talentscan laat jouw persoonlijkheid zien, in welke mate jij jouw gedrag aanpast en of dat tegen jouw natuur in gaat. Inzicht in je talenten en in wat jou drijft, helpt je om de regie te nemen over jouw leven.

In de week voorafgaand aan de workshop vul je thuis de Talentscan in. Een deel van de ochtend van de workshop wordt besteed aan de groepsgewijze uitleg van alle drijfveren en talenten.

De rest van de dag ga je door middel van oefeningen en opdrachten ervaren hoe je met je talenten omgaat. Je gaat individueel aan de slag en in groepjes. Samen leren, ervaren, veel lachen en soms een traan. En dat altijd met jou in het middelpunt. Eind van de dag heb je inzicht in jouw talenten, valkuilen en hoe deze te dichten en heb je in een speelse vorm kennis gemaakt met alle facetten. Je maakt een dag mee die je altijd bijblijft en een keerpunt in je leven kan zijn.

Tijd: 9.30 - 16.30 uur

Locatie: De Gelderlandfabriek, Culemborg

De prijs is inclusief de TMA Talentenscan, koffie en thee. Er is gelegenheid om te lunchen in de Gelderlandfabriek, of neem je zelf je lunch mee.

De kracht van de Talentscan

INZICHTELIJK
Je krijgt gedifferentieerd inzicht in de 22 verschillende drijfveren van jouw persoonlijkheid. Dit helpt je enorm om je eigen motieven en voorkeursgedrag te begrijpen en effectief in te zetten.

HERKENBAAR
• De talentscan is voor de meeste mensen een soort thuiskomen in zichzelf: de rapportage is treffend en heel herkenbaar.

POSITIEF
• Elke uitkomst is goed: Het gaat immers om jou. Hoe extremer een score op een drijfveer, des te groter het talent dat daarin verscholen ligt. En we gaan samen kijken hoe je dat voor je kan laten werken.

PRAKTISCH
• Je krijgt inzicht in jouw sterke kanten en hoe je die verder kan ontwikkelen en inzetten, compleet met ontwikkeltips.

VOOR JEZELF
• Met een talentscan neem je de regie in handen: je weet waar je energie van krijgt en hoe je jouw talenten kan inzetten. Je bent eigenaar van jouw eigen ontwikkeling.

Delen met vrienden

Locatie

De Gelderlandfabriek

Stationsweg 7

4101 NG Culemborg

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen