€ 109

Workshop portretfotografie - 1 dag

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Studio305

41D Stationsweg

3331 LR Zwijndrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Workshop portretfotografie - 1 dag

Over dit evenement

De workshop portretfotografie gaat in op de basis van portretfotografie. De ideale cursus voor iedereen die meer wil leren over het fotograferen van mensen met behulp van flitslampen/reportageflitser(s) in een fotostudio. Let op: het is wel belangrijk om wat basiskennis in de fotografie te hebben.

We gaan in deze cursus aan de slag met een basisopstelling en bouwen die langzaamaan uit. Ook leer je meer over allerlei hulpmiddelen voor in de studio, zoals een lichtmeter, grids, reflectieschermen, et cetera. Aan het eind van de dag heb je voldoende basiskennis om een mooi portret te kunnen maken en daarbij gebruik te maken van verschillende lichtbronnen. Door de groepen klein te houden is er voldoende persoonlijke aandacht. De cursus wordt gegeven door een of twee professionele fotografen met ruime praktijkervaring.

programma

We beginnen de dag met een kort stukje theorie over het gebruik van natuurlijke lichtbronnen, bijvoorbeeld een raam. Verder leer je een aantal verschillende belichtingsmogelijkheden in de fotografie, die we vervolgens direct in de praktijk toepassen. We maken een basisopstelling in de studio en van daaruit gaan we aan de slag met portretfotografie in de verschillende belichtingsstijlen. Ook gaan we in op de camera-instellingen die je in diverse situaties kunt gebruiken.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Studio305

41D Stationsweg

3331 LR Zwijndrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen