€ 75

Workshop Prints ontwerpen met Affinity Designer

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

BUDA::lab

Dam

8500 Kortrijk

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

WORKSHOP 2: Prints ontwerpen met Affinity Designer (4u)

Wat? Affinity Designer (AD) is een krachtig tekenprogramma voor PC en Mac. Het lijkt sterk op Adobe Illustrator, maar is een pak goedkoper. Bovendien kun je in Affinity zowel met pixels als vectoren werken! Het programma heeft daarnaast nog vele voordelen die je tijdens deze workshop allemaal ontdekt !

PROGRAMMA

Tijdens workshop 1 maak je kennis met de krachtige interface en belangrijkste gereedschappen van AD. Je leert tekenen met de pen en de vormgereedschappen en tilt je illustraties vervolgens naar een hoger niveau door het aanbrengen van schaduwen, texturen... Inschrijven voor deze workshop kan hier!

Tijdens workshop 2 vertrekken we van jouw illustraties om verschillende types prints te creëren. De nadruk ligt op het ontwerpen van textielprints, maar ook andere toepassingen zijn mogelijk.

Je kan de workshops apart of samen volgen (voor workshop 2 wordt wel verondersteld dat je een basiskennis van Affinity Designer hebt).

Materiaal: Je hebt een laptop met het programma Affinity Designer nodig. Dit kan je downloaden vanop https://affinity.serif.com/en-us/designer/ (kost eenmalig 54,99€).
Er is ook een proefversie die 10 dagen geldig is.

Niveau: beginners (je moet wel vlot met de computer kunnen werken)

Duur: Van 18u tot 22u

Over de begeleiding: Manel is een textielstudio uit Gent die volgens de filosofie van Slow Design werkt en duurzame productiemethodes als digitale druk promoot. Manel versterkt ontwerpers via opleidingen en kansengroepen door het organiseren van cocreatietrajecten. www.manelprints.com
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

BUDA::lab

Dam

8500 Kortrijk

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen