Gratis

Workshop sales voor Young Professionals: “Van verkoopkans naar het behalen...

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Make Marketing Magic

Vliegtuigstraat 6G

1059 CL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

New business, acquisitie, sales. De kansen om nieuwe klanten te vinden zijn nog nooit zo groot geweest als nu. Tegelijkertijd wordt het steeds moeilijker om de interesse te wekken van de klant. Waarom? We leven in een 'on demand' wereld waarin je als verkoper steeds minder nodig bent voor advies, want ja, alles is online vindbaar. Hoe je dan toch succesvol gaat zijn als het gaat om new business? Het is niet ingewikkeld, maar ook niet makkelijk.

Haalbaar? Hell yeah.

Het vinden van nieuwe klanten en prospects kan een behoorlijke uitdaging zijn. Maar zonder nieuwe klanten geen vooruitgang, dat weet jij als sales professional als geen ander. Dus zorg je dat je dagelijks mensen uit je doelgroep bereikt. Op congressen, netwerkborrels en online. Maar bereik je wel de juiste mensen? En als je ze hebt bereikt, hoe creëer je dan zo snel mogelijk een echte kans? Want praten over hoe goed en hoe mooi je product is, dat kun je als sales professional als de beste, daar twijfelt niemand aan. Maar weet je ook wat de dromen – en de nachtmerries – van je klant zijn? Weet je hoe je met jouw dienst of product de droom van je klant kunt waarmaken en zijn zorgen weg kunt nemen?

PRAKTISCH AAN DE SLAG

Tijdens deze workshop gaan we heel praktisch aan de slag met de verschillende aspecten van social selling, cold calling, marketing en sales. Djoea, onze sales en social selling expert, gaat in op hoe je als sales professional in contact komt met de juiste mensen uit je doelgroep, hoe je deze zo goed mogelijk kunt kwalificeren, maar ook hoe je deze potentiële klant door de verschillende stadia in het salesproces leidt. Of beter gezegd, hoe je de klant helpt kopen. Zodat je niet alleen een verkoopkans creëert, maar die ook weet te converteren naar een blije klant.

Als bonus laten we je ook zien hoe je jouw social media kunt inzetten om leads te genereren. Ook zonder de afdeling marketing.

Deze workshop is voor young sales professionals die zich willen ontwikkelen en verder willen groeien. Wij helpen je graag!

PS: Voel je vrij om alvast te connecten op LinkedIn (www.linkedin.com/in/djoeavanzanten) en je vragen te stellen. Jouw input wordt zeer gewaardeerd en zeker meegenomen in de workshop.* Wij delen iedere 2 weken onze kennis in onze nieuwsbrief. Als je je inschrijft voor dit evenement, ontvang je deze kennis automatisch in je mailbox. Je kan je altijd uitschrijven via de link onderin de nieuwsbrief.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Make Marketing Magic

Vliegtuigstraat 6G

1059 CL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen