€ 20

Meerdere data

Workshop schilderen op leer compleet met lekkere hapjes en drankjes

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Living Expression

Boerhaavelaan 11

2992 KB Barendrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Tijdens deze workshop maak jij jouw eigen sieraad van een stuk door jou beschilderd leer en een spang.We beginnen deze workshop met heerlijke zoete en hartige hapjes en wat fris/koffie of thee. Terwijl je geniet van de heerlijke hapjes, legt Rebecca de beginselen van het schilderen op leer aan de groep uit. Daarna gaat iedere deelnemer lekker aan de slag onder professionele begeleiding van Rebecca, kunstenares en specialist in leer beschilderen. Schilderen op leer is heel spannend en bijzonder. Maar het resultaat is prachtig! En aan het einde van de avond neem je jouw eigen sieraad mee naar huis.

Wat ontvang je allemaal bij deze workshop?

- Ontvangst met koffie/thee/fris en diverse overheerlijke zoete en hartige hapjes

- De hele avond zal er toegang zijn tot de lekkere hapjes en onbeperkt koffie/thee

- Gebruik van oefenleer, kwasten, verf en andere materialen.

- Een spang met magneetsluiting.

- Een avondvullend programma waarbij je met een mooi sieraad naar huis gaat.

- Een gezellige en sfeervolle ambiance in Barendrecht waar je in een sfeer van rust en acceptatie het beste uit jezelf naar boven haalt.

Je wordt op deze avond dus lekker in de watten gelegd en hoeft maar 2 dingen mee te nemen: jouw positieve energie en je lach.

Wil je deze workshop doen met jouw groep? Dat kan. Neem contact met me op voor meer informatie: rsiccama@solcon.nl

Aanbevelingen:

Elly ter Heurne: Zaterdag 17 maart ben ik samen met een vriendin op de High tea inpiration special bij Rebecca Siccema geweest. Wij werden warm ontvangen in haar gezellig ingerichte atelier. Terwijl Rebecca bezig was met alle heerlijke hapjes voor de high tea klaar te zetten, konden wij al vast naar haar mooi beschilderde tassen kijken en jasjes.

Langzaam druppelden alle deelnemers binnen en wij namen met zijn allen plaats aan de met smaak en met veel kleurige accenten gedekte tafels. Nadat we genoten hadden van de heerlijke hapjes was het tijd voor de workshop.

Nadat Rebecca uitgelegd had hoe wij het leer konden schilderen zijn we allemaal aan de slag gegaan.Daarna heeft ieder op zijn eigen creatieve manier het beschilderde leer in stukjes geknipt en er een leuke ketting/hanger van gemaakt. Rebecca, mijn vriendin en ik vonden het een hele gezellige en leerzame middag.

Lia van der Loo: Hele gezellige en inspirerende workshop met heel veel lekkers.May Saris van Loon: "ik vond de hapjes erg lekker en de workshop goed verzorgd. Begrijpelijk en interessant".Annemieke van der Loo: De heerlijke hapjes waren behalve uitgebreid ook erg lekker. De workshop werd duidelijk uitgelegd: hoe het beste met de materialen om te gaan. En met de verschillende kleuren.Femke van Manen: Ik vond de workshop erg gezellig en leuk. We hebben heerlijk gegeten en daarna duidelijke uitleg gehad over het leer schilderen. Iedereen maakte op haar manier iets creatiefs. De docente was stimulerend en enthousiast. Kortom: ik heb er van genoten.
Mia Damen: "Kleren maken de man. In mijn geval de vrouw. Ik vind het leuk om aandacht aan mijn kleding te besteden. Veel mensen reageren hierop en geven complimentjes. Maar het belangrijkste vind ik dat je iets uitstraalt en dit overbrengt aan je omgeving. Ik heb inmiddels diverse producten van Rebecca gekocht . Zij is echt een kleurkunstenares. Heel inspirerend. Als ik mijn blauwe hesje met aqua kleuren aantrek bij een zwarte kokerrok, voel ik me net een beetje Maxima. Ik heb al heel veel leuke reacties gekregen."
Veelgestelde vragen


Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Via mail: rsiccama@solcon.nl Of telefoon: 06-50999534Veelgestelde vragen


Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Je kunt gratis parkeren voor de deur.Veelgestelde vragen


Wat is het restitutiebeleid?

In principe is er geen restitutie mogelijk, maar neem in geval van nood even contact op met rsiccama@solcon.nl


Locatie

Living Expression

Boerhaavelaan 11

2992 KB Barendrecht

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds.


Delen met vrienden

Locatie

Living Expression

Boerhaavelaan 11

2992 KB Barendrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen