€ 97

Workshop 'Schrijven met de Mayakalender'

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

‘t Jagershuis op Landgoed Bleijendijk

Sint Michielsgestelseweg 22

5261 NH Vught

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wil je je laten inspireren door de eeuwenoude wijsheid van de Maya's? Dat kan tijdens de workshop 'Schrijven met de Mayakalender'. We zitten in 't Jagershuis, een intieme locatie met een prachtige lichtinval middenin de rust en natuur van Landgoed Bleijendijk. Aan de hand van je persoonlijke Mayakalender-profiel ga je aan de slag met schrijfopdrachten. Je hanteert diverse schrijfstijlen en krijgt daarnaast een unieke kijk op jouw talenten en valkuilen vanuit de visie van de Maya's. Dit kan uitermate inspirerend, verrassend en zelfs verhelderend zijn. Lia Hesemans en Monique van den Broek bereiden deze workshop samen voor, ieder vanuit hun eigen discipline. Samen geven zij de workshop.

'De Mayakalender is een unieke tool voor persoonlijke ontwikkeling. Je geboortedatum leidt naar een unieke plek in de bijbehorende cyclus van 260 dagen. Deze plek geeft aanwijzingen over jouw aangeboren talenten en valkuilen, je persoonlijkheid en jouw rol als mens. Als je bewust je talenten gebruikt, kom je in balans. Je krijgt meer zelfvertrouwen en je zult zien dat je leven soepeler loopt.', aldus Mayakalender-coach Monique van den Broek.

Dit is een dag voor jezelf. Laat je verrassen door wat er uit je pen stroomt. Voor een heerlijke lunch met soep, salades, brood en gezonde vruchtensappen wordt gezorgd.

Voor wie is deze workshop?

Voor iedereen die van schrijven houdt en zich wil laten inspireren door de eeuwenoude wijsheid van de Maya’s.

Aanmelden

Bij voorkeur voor zaterdag 23 december.

Annuleren

Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 22 december. Daarna zal in overleg gekeken worden naar alternatieve mogelijkheden. Bij onvoldoende deelname behouden we het recht de workshop te annuleren. U ontvangt dan uw deelnamegeld retour.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

‘t Jagershuis op Landgoed Bleijendijk

Sint Michielsgestelseweg 22

5261 NH Vught

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen