Gratis

Workshop smartphone fotografie

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

ANWB Café 1e Verdieping

23 Neude

3512 AE Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Workshop smartphone fotografie

Over dit evenement

Fotograferen kun je leren! Onder leiding van reisfotograaf en fotografie docent Han Schnek leer je tijdens deze workshop meer over de belangrijkste aandachtspunten bij het maken van dé perfecte foto met je smartphone. Denk aan aspecten als ‘waar let je op bij het licht’, ‘welk standpunt levert het interessantste beeld op’ en ‘waarom is de achtergrond net zo belangrijk als het onderwerp zelf’.

Oefening baart kunst. Vandaar dat de workshop start met een welkom en kleine introductie in het ANWB Café aan de Neude, waarnaar Han de groep vervolgens meeneemt naar het centrum van Utrecht voor een praktijksessie. Ook bij regen gaat de workshop door en zul je zien dat ‘overdekt Utrecht’ ook prachtig is. Na afloop ontvang je een handzaam boekje met samenvatting van alle tips. Bovendien kun je gebruikmaken van de ANWB Café aanbiedingen op deze dag, speciaal voor deelnemers aan de workshop.

De workshop is voor iedereen die zich wilt verdiepen in smartphone fotografie. Je hebt hiervoor geen fotografiekennis nodig en doordat we de groepsgrootte beperkt houden is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en tips. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan voor een van de workshop sessies, zodat óók jij dat perfect plaatje kunt vastleggen.

Hou er rekening mee dat het ANWB Café tot dusver verplicht is om gebruik te maken van Testen voor Toegang. Kortom je dient er voor te zorgen dat je een van onderstaande coronatoegangsbewijzen én een legitimatiebewijs kunt laten zien in de CoronaCheck-app als je deelneemt aan de workshop.

  • Vaccinatiebewijs geldig vanaf 14 dagen nadat je volledig bent gevaccineerd
  • Herstelbewijs waarbij je minder dan 6 maanden geleden herstelt bent van corona
  • Negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor het evenement via testenvoortoegang.nl

Zorg dus dat je de QR code in de CoronaCheck-app bij de hand hebt bij binnenkomst.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

ANWB Café 1e Verdieping

23 Neude

3512 AE Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator ANWB

Organisator van Workshop smartphone fotografie

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen