Gratis

Workshop Smartphone Fotografie

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Dierenpark Taman Indonesia

53 Kallenkote

8345 HE Kallenkote

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Leer tijdens deze workshop hoe je het maximale uit je smartphonecamera kunt halen om zo de mooiste foto's te maken voor op Social Media

Over dit evenement

Tegenwoordig gaan we niet meer op reis met die grote zware en dure camera’s, maar gebruiken gewoon onze smartphone. We halen de camera nier meer uit de kast bij een verjaardag. Nee, ook hier gebruiken we de smartphone. En even vlug een fotootje voor bij die nieuwe Social Media post? Juist! Ook hier wordt de smartphone steeds vaker gebruikt.

Maar hoe haal je het maximale uit de camera in je smartphone om zo de beste foto's te maken voor op je bedrijfspagina? Fotografen Pim van der Maden en Sjors Evers nemen je graag bij de hand en lopen in deze workshop de meest belangrijke facetten van de fotografie, de camera in je smartphone én de nabewerking stap voor stap met je door.

Pim van der Maden en Sjors Evers zijn beide fulltime allround fotograaf. Het grootste deel van de tijd vullen zij in met verschillende opdrachten voor een nog diverser klantenbestand. De fotografie loopt uiteen van productfotografie tot portretfotografe. En van interieur fotografie tot festival fotografie. De unieke zienswijze die Pim en Sjors in hun eigen werk leggen zullen de versmeltende factor zijn in de workshop!

Meer te weten komen over de workshopleiders? Bezoek dan www.pimvandermaden.nl en www.sjorsevers.com

Datum en tijd

Locatie

Dierenpark Taman Indonesia

53 Kallenkote

8345 HE Kallenkote

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen