Workshop spellen maken voor leerkrachten

Venster Acties

Workshop spellen maken voor leerkrachten

Stap een interactief spel binnen en leer meer over het gebruik van creatieve technologie en de herwaardering van makerschap.

Door Waag

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

OBA Oosterdok 143 Oosterdokskade 1011 DL Amsterdam Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

De Mokum maakcoalitie organiseert dit najaar samen met partners uit het hele land hét maaksymposium van 2022. Waag is een van die partners. Op diverse locaties in Amsterdam én andere maakplekken in het land zijn er workshops, masterclasses, lezingen en cocreatie-sessies.

Waag organiseert dit jaar een workshop spellen maken voor VO- en MBO-docenten:

Stap een interactief spel binnen en leer meer over het gebruik van creatieve technologie en de herwaardering van makerschap. Deze workshop spellen maken voor docenten wordt gehouden in het Junior lab/Maakplaat021 bij de OBA-oosterdok. Centraal staat de herwaardering van makerschap en spelontwikkeling. Want hoe maak je een spel? En hoe kun je spel inzetten als lesmateriaal in de klas?

Ben je werkzaam in of nieuwsgierig naar onderwijs op het gebied van kunst, wetenschap & techniek, zorg dan dat je erbij bent!Voor wie: VO- en MBO docenten


Datum: Donderdag 8 november 2022


Tijd: 16:00 - 17:30


Locatie: Juniorlab/Maakplaat021 OBA Oosterdok


Adres: Oosterdokskade 143, 1011DL Amsterdam

Naast programma’s specifiek voor docenten zijn er ook programma’s voor kinderen en jongeren, voor schooldirecteuren, voor creatievelingen en makers, voor onderzoekers, voor studenten, voor museumdocenten en voor maakplaats-coaches. In de avond sluiten we de dag af in Pakhuis de Zwijger met diverse sprekers in een avondvullend programma rondom maakonderwijs. Meld je hier alvast aan!