Workshop Stembevrijding & Loslaten

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Koppeling, gratis parkeren

Tafelbergweg 10

1105BN Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Een impactvolle en bijzondere workshop waarbij je kan los te laten wat nog (onbewust) vastzit en je niet meer langer dient.

Over dit evenement

In deze Workshop ga je via een sjamanistische geleide meditatie een innerlijke reis maken en ontdek je waar je klaar voor bent om los te laten: welke oude patronen en belemmerende overtuigingen jou niet meer langer dienen. Dit kan soms tot vele jaren terug gaan.

Vervolgens gaan we dit verder doorvoelen en ruimte geven door klank te verbinden aan dat wat losgelaten wil worden. Je wordt hierin stapsgewijs professioneel, emotioneel en muzikaal begeleid.

Door klank te geven verleng je als vanzelf je uitademing, dus laat je meer los dan op een gewone uitademing. En door klank te geven aan wat loskomt kun je patronen doorbreken waardoor je je bevrijd voelt van wat je tegenhoudt om jouw leven te leiden waarnaar jij eigenlijk diep van binnen verlangt. Dat komt omdat klank een bepaalde trilling geeft, die vibrerend werkt, waardoor bepaalde dingen die je onbewust hebt vastgehouden ineens loskomen en er nieuwe ruimte ontstaat.

Je hebt geen zangervaring nodig voor deze Workshop. Het gaat meer om bewust adem te halen en met jezelf (en je emoties) in verbinding te blijven. Hier wordt je via ademhaling- en lichaamsoefeningen in begeleid.

Dit is wat het je geeft:

  • Vreugde. Verbinding met jezelf en met jouw verlangens.
  • Loslaten. Van belemmerende patronen, emoties en (oude) pijn.
  • Ruimte. Nieuwe mogelijkheden en inzichten zien.
  • Ontspanning. De snelste weg naar ontlading van spanning.
  • Je eigen “stille kracht” voelen en het vertrouwen dat wat jij doet en wie jij bent helemaal goed is.
  • Bevrijding. Van oordelen over jezelf.
  • Meer energie en focus voor de dingen die jij echt wilt in je leven.

De workshop wordt begeleid door Stembevrijders Katy van Lieshout en Augustine Grasveld. Augustine is oprichter van Healing-, Haptonomie- en StembevrijdingsPraktijk Inner Wisdom .

De workshop vindt plaats op de Tafelbergweg 10 in Amsterdam. Je kan er gratis parkeren.

Heb je nog een vraag? Stuur een mailtje naar of katyliesh@gmail.com of augustinegrasveld@gmail.com .

Meer informatie over Stembevrijding: www.coach-praktijk-augustine-grasveld.nl

Wat is Stembevrijding? Via je stem (geluid, klank) uiting geven aan dat wat je daadwerkelijk voelt. Daardoor kom je tot diepere lagen in jezelf, breken er dingen open en kom je bij emoties die soms al heel lang weggestopt waren. Dat geeft ruimte, veel ruimte. En laat je levensenergie stromen. Moet je voor Stembevrijding goed kunnen zingen? Nee, totaal niet! Moet je affiniteit hebben met zingen? Nee, zelfs dat niet. Wat heb je wel nodig? Iets van nieuwsgierigheid, hoop, of verlangen, om met jezelf te connecten.

Wat ga je doen bij Stembevrijding?

1. Uit je hoofd: We zijn zo gewend de hele dag na te denken, druk te zijn, dingen te willen begrijpen en te analyseren. Bij deze Workshop gaan we onthaasten en vertragen, zodat je bij diepere lagen van jezelf kan komen. We nemen je via een sjamanistiche meditatie begeleid op zachte trommel mee op een innerlijke reis. Je zult dan vanzelf ervaren wat er klaar voor is wat je wilt loslaten.

2. Op ontdekking: Deze innerlijke reis gaat na de meditatie door gedurende de hele dag. Je komt dan langs verschillende lagen in jou, je kunt dat zien als een ui. Er kan eerst misschien ongemak zijn of schaamte, en als daar ruimte voor komt, dan smelt die laag als het ware en krijg je toegang tot andere lagen die zo graag gehoord willen worden. In ons allemaal zijn die lagen: waar onze verlangens schuil houden, waar hoop verborgen zit, en ook: waar jouw vertrouwen zit, waar stille kracht en wijsheid is. Daar reizen we langs en dan ontdek je zulke mooie nieuwe dingen van jezelf.

3. Ademen: We vergeten vaak hoe belangrijk goed ademhalen is. Inademing is het begin van alle vitaliteit. Door tijd te nemen om in te ademen, komt er rust en ruimte in jou. En bij elke nieuwe uitademing, ontspant je lichaam verder en kun je dingen loslaten.

4. Klank geven: En nu komt het mooie van Stembevrijding: Door klank te geven op je uitademing, verleng je je uitademing, dus laat je meer los dan op een gewone uitademing. En het magische van klank geven, voor mij het wonder van stembevrijding, is dat door die klank die je geeft een bepaalde trilling in jou ontstaat, die vibrerend werkt, waardoor bepaalde dingen die je onbewust hebt vastgehouden ineens loskomen, en er nieuwe ruimte ontstaat.

Na een Workshop Stembevrijding kijken mensen verwonderd en zeggen:

• “Wow, ik ben bij lagen van mezelf gekomen waarvan ik niet eens wist dat ik ze had”.

• “Het voelt dat ik de hele wereld aankan”.

• “Ik kon mezelf uitdrukken zonder te denken”.

• “Het voelt dat ik de sleutel heb gevonden tot mijn echte ik”.

• “Ik voel wijsheid, vrijheid, licht”.

• “Ik voel me bevrijd van oordelen over mezelf”.

Ben je ook nieuwsgierig geworden, en verlang je naar loslaten, meer ontspanning en vreugde in je leven? Doe dan mee met deze bijzondere en impactvolle workshop.

Er is plek voor 8 deelnemers. waardoor er een intieme en veilige omgeving wordt gecreëerd doordat de groep niet te groot is, maar tegelijkertijd ontvang je wel meer effect omdat de groep elkaar versterkt omdat je van elkaar leert en elkaar inspireert.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Koppeling, gratis parkeren

Tafelbergweg 10

1105BN Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Organisator Augustine Grasveld

Organisator van Workshop Stembevrijding & Loslaten

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen