€ 27,41 – € 100,80

Workshop 'Stil zijn in de Randstad'

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Atelier Amelisweerd

1 Koningslaan

3981 HD Bunnik

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Rust vinden in jezelf in de dagelijkse drukte... op landgoed 'Nieuw Amelisweerd' aan de rand van de stad.

Over dit evenement

Altijd wat te doen, to-do lijstjes, van alles moeten, gehaastheid, geen ruimte voor jezelf, piekeren en de continue innerlijke criticus… Druk-druk-druk in de Randstad.

Rust vinden in de drukte van alle dag… Ontsnappen aan de herrie in je hoofd… Lijkt je dat wat? Zou je daar bedrevener in willen zijn? Zo ja, kom dan naar deze workshop. Je krijgt handvatten om te verstillen in de drukte in en om je heen. Dat doen we met oefeningen, reflectie, zitten, bewegen, binnen en buiten.

Menno Stom begeleidt deze workshop. Hij kent druk en drukte maar al te goed. De afgelopen 20 jaar heeft hij zich bekwaamd in rust te vinden in zichzelf. Die kennis en ervaring geeft hij graag door. Direct toepasbaar en met beide benen op de grond.

Aan de rand van Utrecht ligt het prachtige landgoed ‘Nieuw Amelisweerd’ stil te zijn. Dé plek om ‘stil zijn in de Randstad’ toe te passen. Op donderdag 16 januari 2010 van 13.00 tot 16.30 ben je van harte welkom in ‘Atelier Amelisweerd’ (Koningslaan 1a 3981HD Bunnik).

Studenten € 25, particulieren € 50, bedrijven € 95. En wat krijg je daarvoor terug? Je hebt ervaren wat stilte met je doet en tools gekregen om de stilte in jezelf te vinden: minder piekeren, minder ‘moeten’, minder ‘innerlijke criticus’… kortom handvatten voor meer rust in jezelf. Een rust die je ook bij je diepere weten brengt, bij je wijsheid. Waarin antwoorden op eventuele (levens)vragen moeiteloos naar voren kunnen komen.

Meld je aan of mail voor meer informatie mennostom@etrbv.nl (aanmelden via eventbrite kan ook, je betaalt dan een toeslag).

De workshop ‘Stil zijn in de Randstad’ is een initiatief van ir. Menno D.J. Stom (1958). Na een carrière als o.a. piloot, (interim) manager en directeur en een midlife-awareness periode werkt Menno de laatste 20 jaar als adviseur, coach en schrijver. Al 15 jaar organiseert en begeleidt hij stilteretraites. Inspiratiebronnen zijn stilte, natuur en relaties. Hij draagt graag bij aan een intuïtiever en moeitelozer leven.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Atelier Amelisweerd

1 Koningslaan

3981 HD Bunnik

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen