Verkoop beëindigd

Workshop Stooker Roasting co

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Schuur

Lindenhoff Fine Food Farm

Rijksstraatweg 21

1396 JC Baambrugge

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

KOFFIEPROEVERIJ MET STOOKER ROASTING COMPANY
op de Lindenhoff Fine Food Farm

De mannen van Stooker leven voor mooie koffies. De koffies waarvan de smaak echt het verschil maakt. Ze willen jou de diversiteit en uitgesproken smaken die koffiebonen in zich hebben laten ervaren in je kopje. We willen jou de kop koffie laten drinken die je nooit eerder proefde! Een groene koffieboon herbergt een heel scala aan smaken. Ze kunnen bijvoorbeeld chocoladetonen bevatten, een zoete fruitsmaak hebben of friszuur zijn. Het is het doel van Stooker om jullie die smaakkenmerken te laten proeven.

Koffie is een vrucht! In de workshops van Stooker wordt u met uw gedachte meegenomen naar de koffieplantages. U komt meer te weten over de plant en koffiebonen, waar komen ze nu vandaan? Daarnaast wordt er antwoord gegeven op de vraag: wat is er allemaal van invloed op de smaak van ons kopje koffie? Natuurlijk kunt u ook zelf aan de slag, u leert via de officiële manier, cupping, koffie proeven en zult het verschil gaan ontdekken tussen een diversiteit aan koffie.

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, vol = vol. Bestel zo snel mogelijk uw kaarten voor deze workshop!

LET OP: U kunt enkel deelnemen aan de workshop als u ook een toegangsticket heeft voor Lindenhoff Fine Food Farm op 24 september 2017 in Baambrugge. Tickets kunnen worden besteld op lfff.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Schuur

Lindenhoff Fine Food Farm

Rijksstraatweg 21

1396 JC Baambrugge

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen